14 Mart 2014 Cuma

Gurme Mantı Keyfi İzmir Mavişehir Park Yaşam Ticaret Merkezinde Başladı.


Mantı Keyfi İzmir'de ilk Franchise şubesini Mavişehir-Park Yaşam Ticaret Merkezi teras katında açtı. 176 adet ofis ve başka ticari mekanların bulunduğu yerde mekan iş yerlerinin ortasına teras katta yemyeşil doğal bir park olarak hazırlanan yerde hizmet veriyor. Park içinde mekanın hemen yanında çocuk parkı da kurulmuş. Yapay su şelalelesi tertemiz ve güvenli bir bahçe hazırlanmış 110 m2'lik 3+1 odalı daire ev tadında bir kültür ve lezzet mekanı olmuş.
9 Mart 2009 Pazar günü hizmete açılan mekana daha çok maaile komşular, gençler, gurmeler, hanımla, çocuklu aileler ilgi gösterdi. Gurme Mantı Keyfi ürünleri davetliler tarafından lezzetle yenili ve çok beğenildi.

İZMİR MAVİŞEHİR GURME MANTI KEYFİ MENÜSÜ:
Mantı Keyfi kıymalı, ıspanaklı, karidesli, kepekli, çikolatalı, klasik, kızarmış çeşitlerden oluşan 10 çeşit mantıyı İzmir Mavişehir’deki şubesinde sunacak.. Gurme Mantı Keyfi’nde mantı çeşitlerimizin yanında her gün zeytinyağlılar, çorba ve etli yaprak sarma, güveç, içli köfte, çok özel tatlı çeşitleri ( İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı) salatalar, ara sıcaklar (Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte ) ürünleriyle de hizmet verecek. Ayrıca bu şubede Özel soslu tavuk biftekten ZenCo ve dana antrikottan EsmerSo isimli iki yeni ürünü yeni ve özel soslarla sunacak... Menüde Şinitzel, Tavuk Izgara, Köfte de var.


İZMİR MAVİŞEHİR GURME MANTI KEYFİ ADRES VE TELEFONU:
ADRES: Mavişehir Park Yaşam Ticaret Merkezi Teras 1. Kat
TEL: 290 1 771 GSM:0533 579 41 53

Mavişehir Gurme Mantı Keyfi Facebook Grubu:

www.mantikeyfi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder