13 Kasım 2012 Salı

Konya Kentplaza AVM Mantı Keyfi'nin "Çikolatalı Mantı ve Mini Çiğ Börek Kampanyası" İle Açılıyor



Kentplaza AVM  Konya Merkez’de açılıyor ama marka seçim, mimarı tasarım ve sosyal aktivite alanlarıyla sadece Konya’nın değil İç Anadolu’nun çekim merkezi trend çarşısı gibi olacağı görünüyor.. Bina mimarı anlamda bitmiş kiralama işlemleri % 100 yakın kısmıyla tamamlanmış haliyle 16 Kasım 2012 Cuma günü kapılarını bölge insanına açıyor.
Kentplaza AVM  Konya Merkez’de açılıyor ama marka seçim, mimarı tasarım ve sosyal aktivite alanlarıyla sadece Konya’nın değil İç Anadolu’nun çekim merkezi trend çarşısı gibi olcağı görünüyor.. Bina mimarı anlamda bitmiş kiralama işlemleri % 100 yakın kısmıyla tamamlanmış haliyle 16 Kasım 2012 Cuma günü kapılarını bölge insanına açıyor. Mantı Keyfi 34 M2'lik küçük ama sevimli mekanıyla paket servis, fast food tarzı servis ve masaya garsonla servis seçenekleriyle müşterlere hizmet verecek.

KENTPLAZA AVM AÇILIŞ HAFTASINA ÖZEL ÇİKOLATALI MANTI İLE BİRLİKTE MİNİ ÇİĞBÖREK 13 TL YERİNE 9.50 TL
2005 Yılında Beykoz’da Kurulan Mantı Keyfi Kentplaza AVM’de açtığı yeni şubesiyle konsept inovatif Türk Mutfağı ürünlerini mekanda sunacak. Mantı Keyfi Kentplaza AVM’nin açılışına özel Çikolatalı Mantı ve Mini Çiğ Börek tabağını birlikte 13 TL yerine 9.50 TL’den müşterilere sunacak açılış haftasında.. İlk kez 2010 şubat ayında Mantı Keyfi tarafından Sevgililer günü için üretilen Çikolatalı Mantı ve inovatif Mini Çiğ börekler o günden beri fenomen ürün olarak müşteriler tarafından  kabul görüyor..

KENTPLAZA AVM BAŞTA KONYA VE İÇ ANADOLU'NUN ÇEKİM MERKEZİ VE SOSYALLEŞME ALANI-ÇARŞISI OLUYOR
AVM’ler Başta İstanbul olmak üzere tüm Anadolu’da bölge insanı için Global Türk ve Dünya markaları ve kültür, eğlence, tekstil, teknoloji ve sosyal ihtiyaçların karşılandığı buluşama sosyalleşme ve yaşama alanı oluyor.. Konya Kentplaza AVM gerek mimarı yapısı gerek konumu gerekse marka seçimi ile bu beklentilere en üst düzeyde imkanlar sunuyor.
Kentplaza AVM Projesini ana fikri, kentli için bir buluşma noktası olarak meydanların tasarımından oluşmaktadır. Plaza AVM, iki parselden oluşan arsanın kuzey bölümünde yer almaktadır. Plaza AVM’nin tasarımında yapı kütlesi cephede kullanılan farklı malzeme ve cephe hareketlilikleri ile bulunduğu çevreye mekansal olarak katkı sağlaması hedeflenmiştir. Toplam altı kattan oluşan yapının zemin katında dükkanlar, büyük mağazalar, birinci ve ikinci katında dükkanlar, üçüncü katında ise eğlence alanı olarak sinema, çocuk eğlence ve yeme içme alanı tasarlanmıştır. Konut ve otel fonksiyonlarından oluşan Plaza Konutları ve Oteli arsanın güneyindeki parselde konumlanmaktadır. İki ayrı parselde konumlanan Plaza Konutları aynı mimari karakterde iki bloktan oluşmaktadır. Alt çeperde ticari kullanım ile konutlar zeminden koparılmış, 22 katlı konut blokları olarak planlanmıştır. Plaza Oteli, iş çevrelerinin ihtiyaçlarına hizmet vermesinin yanı sıra, restoran ve fitness salonları ile kentsel toplanma ve buluşma noktası olması hedeflenen bir otel şeklinde tasarlanmıştır. Toplamda 8 kattan oluşan otelde zemin katta ortak mekanlar, üst katlarda ise 128 adet tip oda, 8 adet suit oda ve 8 adet junior suit oda bulunmaktadır.

YAKUP AKSOY “İŞİMİZ VE VİZYONUMUZUN  KAYNAĞI HZ. MEVLANA’NIN YAŞADIĞI TOPRAKLARDA BULUNMAK VE ÇALIŞMAK BİZE HEYECAN VERİYOR GÜCÜMÜZÜ ARTIRIYOR” DİYOR
Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy “Hz. Mevlana yazdığı kitaplarla, insanları dillerine, inançlarına, mezheplerine göre ayırmaması ile, insanları birliğe, barışa ve kardeşliğe çağırması, dış görünüşlerine, doğuştan gelen özelliklerine göre ayırmadan, hor görmeden, ötelemeden, bir ve eşit saymak, barışı ve kardeşliği insanlığın da yurttaşlığın da, yurtseverliğin de temeline koymak fikri ve gönül birliği ile çalıştı. Mantı Keyfi Hz. Mevlana'nı barışçıl ve evrensel fikirlerini üretim-paylaşmak ekseninde uygulayarak istihdam ve barış sağlamak istiyor.” diyor.

Mantı Keyfi Kurucu Ortak Mukadder Aksoy “Zaman içinde Konya ve Mevlana’yı çağrıştıran bu bölgeye özel inovatif bir mantı çeşidini üretip Konya Kentplaza AVM Mantı Keyfi’nde sunmak istiyoruz ayrıca…” diyor.

MANTI KEYFİ ANADOLU ŞUBELERİ:Konya Kent Plaza,Antalya TerraCity AVM, Adana Gazipaşa Bulvarı, Aksaray Efor AVM, Bursa FSM, Çorlu Orıon AVM.

MANTI KEYFİ İSTANBUL ŞUBELERİ: Batı Ataşehir Kent AVM, Mecidiyeköy Profilo AVM, Ömür Plaza AVM, Güneşli 212 AVM, Avcılar Pelikan Mall AVM, Bahçeşehir Loca, Sarıyer Maden, Ömerli Kütük Ev. Galata Kulesi, Güngören Kale AVM.

KONYA KENTPLAZA AVM MANTI KEYFİ MENÜSÜ: Mantı Keyfi kıymalı, ıspanaklı, karidesli, kepekli, çikolatalı, klasik, kızarmış çeşitlerden oluşan 10 çeşit mantıyı Konya Knetplaza AVM’deki şubesinde sunacak..
Mantı Keyfi’nde mantı çeşitlerimizin yanında her gün zeytinyağlılar, çorba ve etli yaprak sarma, güveç, içli köfte, çok özel tatlı çeşitleri ( İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı, Tahinli Kabak Tatlısı ) salatalar, ara sıcaklar ( Kıtırlı Sos Tabağı, Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte ) ürünleriyle de hizmet verecek. Ayrıca ilk kez bu şubede Özel soslu tavuk biftekten ZenCo ve dana antrikottan EsmerSo isimli iki yeni ürünü yeni ve özel soslarla sunacak..

MANTI KEYFİ KONYA KENTPLAZA AVM ADRES VE TELEFONU:
Bedir Mah. Ataseven Cad. Kent Plaza AVM
No: 2/246 Selçuklu 42100 KONYA
Tel : 0332 501 02 03 
www.mantikeyfi.com