3 Şubat 2010 Çarşamba

"ÇİKOLATALI MANTI ve SEVGİ BÖREĞİ" Mantı Keyfi'nin SEVGİLİLER GÜNÜ Tatlı ve Farklı Sürprizi!.


Kurulduğu günden beri tatlı ve farklı yeniliklerle büyüyen Mantı Keyfi müşteri ve yatırımcıları farklı ürün ve uygulamalarla mutlu etmeye devam ediyor.. Türk Mutfağı'nın en özel ürünü Çiğbörek Mantı'yı Türkiye ve Dünyada daha çok müşteriyle buluşturmayı hedefleyen firma yetkilileri yeni çalışmalarında sevgiller günü ve benzer özel günler için kalp şeklinde peynirli-kıymalı mini çiğbörekleri ve içi dışı çikolatalı mantıyı üretip sunmaya başladılar..

Mukadder Aksoy "Annemizin çiğbörek ve mantılarıyla büyüdük..Bu lezzet ve kültürü yeni nesile sevdirmek ve yetirmek annemiz için teşekkür; çocuk ve gençlerimiz için görev ve sorumluluğumuz olacak" diyor..

Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder Aksoy "SEVGİ BÖREĞİ ve ÇİKOLATALI MANTI" ile ilgili olarak "Annemizin çiğbörek ve mantılarıyla büyüdük..Bu lezzet ve kültürü yeni nesile sevdirmek ve yetirmek annemiz için teşekkür; çocuk ve gençlerimiz için görev ve sorumluluğumuz olacak" diyor.."Mantı Keyfi'ni Türk Mutfağı kimliği ile Türkiye ve Dünyada taşıyabileceğimiz en geniş noktalara ulaştırmak için yeni ve farklı uygulamalarımız artarak devam edecek. Anadolu'ya başka ülkelerden başta ABD'den gelen markaların geldiği yerlere Mantı Keyfi'ni Anneannemizi mantı ve çiğbörek kültür ve ürünlerimizi taşıyacağız." diye ekliyor..

Yakup Aksoy "Mantı Keyfi markası otantik ürünlerimiz ile tatlı farklar ve sürprizleri yaşatacak ürün ve sunum farklılıkları ile daha geniş kitlelerle buluşacak" diyor..

Mantı Keyfi Kurucu ortağı Yakup Aksoy "Mantı Keyfi markası otantik ürünlerimiz ile tatlı farklar ve sürprizleri yaşatacak ürün ve sunum farklılıkları ile daha geniş kitlelerle buluşacak" diyor.. 2005 yılında kurulan firma Mantı Keyfi'ni ev ve işyerlerine tasarladığı "Paket Servis Kutusu" ile taşımış daha sonra Rock'n Coke fastivali ve benzer açık alanlarda "Tek Elde Taşınan Kap" ile mantı ve içeçeği müşteriyle buluşturmuştu. İş ve aile toplantılarına "Mobil Mantı Keyfi" ile hizmet vermiş A plus noktalardan AVM'lerin yiyecek katlarına kadar ürünü geniş kitlelerle buluşturmuştu. Yakup Aksoy "Yenilikler ve yeni ürünler öğrenen ve kendini yenileyen bir organizma olan Mantı Keyfi'nde hiç bitmeyecek zaman geçtikce dahada fazla olacaktır." diyor