21 Eylül 2010 Salı

İSTANBUL 2010'da "2010 ÇEŞİT LEZZET"in 16'sı Mantı Keyfi'nden..


Monad İletişim Hizmetleri, TÜRES (Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği), İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, Kültür A.Ş., İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Esenler Belediyesi’nin işbirliği ile organize edilen 2. Lezzet İstanbul Festivali’nde mutfak kültürlerimiz Feshane’de hazırlanacak özel platformlarda sergilenecek. 2.Lezzet İstanbul Festivali, 9 Ekim 2010 Cumartesi günü Feshane'de lezzet severlerle buluşacak.

İstanbul’un mutfak kültürleri anlatılıyor
Festival kapsamında düzenlenecek panellerde İstanbul mutfak kültürleri bir kez daha gündeme getirilecek. Festivalde “Türk Mutfak Kültürü Dünü, Bugünü, Yarını / Günümüzde Modern Türk Mutfağı” ve “İstanbul Mutfak Tarihine Yolculuk: Bizans, Selçuklu, Türk ve Osmanlı Mutfak Kültürleri” başlıklı panellerde mutfak kültürleri üzerine uzman akademisyenler ve Türk mutfağının usta şefleri bir araya gelecek.

2007 yılında Mantı Keyfi'nin İstanbul 2010 Etkinliklerinde açık ve kapalı alanlarda hizmet vermek için hazırladığı "Mobil Mantı Keyfi" projesi ret edilmişti. Ajans yetkilileri "YEMEK İSTANBUL'U TEMSİL EDEN KÜLTÜREL BİR DEĞER DEĞİLDİR" yazılı gerekçesi ile projeyi reddetmiş olmasına rağmen Mantı Keyfi bu etkinliğe kendi imkan ve gayretleri ile 16 çeşit Mantı ve Çiğbörek lezzetini sunarak katılıyor.

Yakup Aksoy "Geç de olsa İstanbul 2010 Ajansı'nın Yemeğin İstanbul'u Temsil Eden Kültürel Bir Değer Olduğunu Anlaması Sevindirici Bir Gelişme" Diyor.
"İstanbul 2010 ve benzer etkinliklerin hem şehir-ülke kültürünü tanıtmak hem de bu sektörde faaliyet gösteren firmaların gelişmesini sağlamak için çok önemli fırsatlardır" diyen Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy sözüne devam ediyor: "İstanbul 2010 Ajansı'nı U2-Bono ve Müziği ile Operaya duyduğu ilgi ve verdiği desteği az da olsa kendi yemek kültürümüze de göstermiş olmasını ilgiyle karşılıyoruz ve devamını bekliyoruz."

Ev partilerinden açık alan etkinliklerine kadar istenen her yerde 10 kişiden 100 bin kişiye kadar her kalabalığa yerinde kurulan “Mobil Mantı Keyfi” hizmet verir.
2005 yılında kurulan ve sektörde yenilik ve trend uygulamalarıyla bilinen Mantı Keyfi’nin ilk müşterileri yemek yedikten sonra “Mantılar çok lezzetli başka yerde şubeniz var mı” diye sorarlardı. Bu müşterilerin talebini karşılamak için daha ilk yıldan itibaren “20 porsiyon ve daha çok siparişlerinizde dilediğiniz mekana gelelim, orada mantıyı pişirip, yetirip restaurant fiyatıyla size hizmet verelim” prensibiyle Mobil Mantı Keyfi çalışmaya başladı.. Bu uygulama bir yıl kadar Yemek Sepeti’nde net ortamında müşterilere de hizmet verdi. Mobil Mantı Keyfi İstanbul 2010’a gelinceye kadar hizmet verdiği bazı etkinlikler, Rock’n Coke 2007 Hazerfan Celebi Havaalanı ve 2009’da Formula1 Pisti, Ramazan’da Sultan Ahmet Şenlikleri, İstanbul Yat Yarışları, İstanbul caz festivali, Üniversite Şenlikleri, Boğazlar Komutanlığı Yat Yarışları, KG&CC’da Horse Show, Chill Out İstanbul Festivalleri, Ev ve iş yeri partileri başta olmak üzere yüz binlerce insanın bulunduğu yere gidip mantı mutfağı kurup satarak bu lezzet ve kültürle tanışmasını sağladı. Mantı Keyfi, İstanbul 2010 ajansının mantıyı ve yemek kültürü konusundaki bu negatif tavrına rağmen ısrarla işi takip etmiş ve kıt kaynaklarıyla “İstanbul 2010 Ahırkapı Şenliklerinde Mantı Keyfi Var” sloganıyla bulunmuş binlerce kişiyi Mantı Keyfi ile tanıştırmıştı. Açık alanlarda daha iyi hizmet vermek için mantı ve içeceği bir karton tava ile tek elde taşınan “mantı ve içecek taşıma kabı” tasarlandı ve çok beğenildi, kullanılıyor

2.LEZZET İSTANBUL 2010 ÇEŞİT YEMEK FESTİVALİ'ne Mantı Keyfi 10 Çeşit Mantı ve 6 Çeşit Çiğbörekle Katılıyor
MANTILAR (10 Çeşit):Kıymalı Mantı, Ispanaklı Mantı, Kepekli Kıymalı Mantı, Kepekli Ispanaklı Mantı, Kıymalı Kızarmış Mantı, Ispanaklı Kızarmış Mantı, Karidesli Kızarmış Mantı, Dana Etli Buharlı Mantı, İçi Dışı Çikolatalı Mantı, Hayvancık Şekilli Mantı.
ÇİĞBÖREKLER(6 Çeşit):Peynirli Sevgi Böreği,Kıymalı Sevgi Böreği, Kıymalı Mini Çiğbörek, Peynirli Mini Çiğbörek, Patatesli Mini Çiğbörek, Ispanaklı Mini Çiğbörek.

2.LEZZET İSTANBUL 2010 ÇEŞİT YEMEK FESTİVALİ
TARİH/SAAT:9 Ekim 2010 SAAT: 12:00-19:00 Arası.
YER:Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi Eyüp-İSTANBUL

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy

BAYİM OLUR MUSUN 8. FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARI'NDA "Dünyada TÜRKÇE MENÜ İle Mantı Keyfi" Gündemi Var


Media Force Fuarcılık, Türkiye Franchising Derneği (UFRAD) işbirliği, Bayim Olur musun? Gazetesi ve Expochannel Tv sponsorluğu ile CNR Expo Center'da gerçekleşecek olan fuar,
Türkiye'den ve yurtdışından bayilik/franchising vermek isteyen firmalarla bu yönde iş kurmak/geliştirmek isteyen Fuar girişimcileri bir araya getiriyor. Fuar 30 Eylül-3 Ekim 2010 Tarihlerinde CNR Expo Fuar Alanı/Yeşilköy-İSTANBUL'da girişimcilerin ziyaretine açık olacak.
8.Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nı yaklaşık 30 bin girişimcinin ziyaret etmesi hedefleniyor.
Türkiye ve Dünyada 21 franchising şube ile yükselen Mantı Keyfi; "Dünyada TÜRKÇE MENÜ İle Mantı Keyfi" sloganı ile 2011 yılına yeni vizyon ve heyecanı ile Fuarda yerini alıyor.Mantı keyfi 2011 yılında Türkiye'de 60 franchising şube kurmayı hedefliyor. Mantı Keyfi Türkiye'de 40 franchise şubeye ulaştığında Avrupa'da "TÜRKÇE MENÜ İLE MANTI KEYFİ" şubeleri açmayı planlıyor.

Mantı Keyfi'nden Bir Anne Ürünü Daha:"Remziye Ana Ev Tarhanası"
Mantı Keyfi Türk Mutfağı ürünlerinden hem saray hem de halk mutfağının en çok sevilen lezzetlerini kalite ve sunum şekillerini de artırarak daha çok müşteri ile buluşturuyor. A Plus Bir Restaurant Yetkilisinin "Mantının en iyisini yapıyorsunuz, o zaman tarhananın da en iyisini yapabilirsiniz.. Sizin yapacağınız tarhanayı menümüzde kullanmak istiyoruz." talebi üzerine Mantı Keyfi mutfağında Anne ve Anneanne birlikte çalıştı.. Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder Aksoy annesi Remziye Hanımla birlikte Mantı Keyfi tarhanasını çalıştılar. Remziye Ana kendi evinde yaptığı tarhanayı Mantı Keyfi mutfağında daha da zenginleştirdi. Domates ve Biber salçasının en iyisi Gaziantep’ten; Süzme Yoğurtun en iyisi Denizli’den, gerekli baharatların en iyileri menbağından bulundu, alındı. En uygun karışım yapıldı ve "Remziye Ana Ev Tarhanası" hazırlandı.. Ramazan ayında çıkarılan tarhana çok beğenildi.. Fuarda bu yeni ürünün tanıtımı da yapılacak..
"İçinde sevgi olan ürünlere ihtiyaç vardı. Onun için mantı keyfi markasını kurduk." sözüyle ürünler geliştiren Mantı Keyfi 2010 yılında Sevgi Böreği, Çikolatalı Mantı, Lahana Soslu Kızarmış Hamsili Mantı, Hayvancık Şekilli Çocuk Menüsü gibi yeni ürünleri müşteri ile buluşturmuştu..

Mantı Keyfi:"Amacımız para kazanmak, kazandırmak ve dünya markası olmak" Diyor
Mantı Keyfi daha önce denenmemiş her yönüyle yeni ve farklı olan; Türkiye ve
Dünyada trend olabilecek bir konsept çalışmayı geliştiriyor..Yükselen bu faaliyette
üretmek ve paylaşmak karakter ve heyecanına sahip girişimcilerle faaliyetini sürdürmek istiyor.
Mantı Keyfi’nden Franchise almanın en özet hali:
A-Hizmet sektöründe faaliyet gösterebilecek nitelikteyseniz,
B-80 bin TL ile 120 bin TL civarında öz kaynak finansmanınız var ise,
C-Uygun bir yerde Mantı Keyfi kurup çalıştırarak, ayda en az 8 bin TL ve daha çok kazançla mutlu olabilecekseniz,
D-Sizi Mantı Keyfi ailesinde görmek istiyoruz.
Mantı Keyfi Güncel Franchising Şartları Haber Linki (Morfikirler):
http://www.morfikirler.com/yazi/manti-keyfi-franchising-hedefleri-ve-sartlari

BAYİM OLUR MUSUN 8. FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARI İLETİŞİM BİLGİLERİ:
YER : CNR Expo Fuar Alanı Yeşilköy-İstanbul/TÜRKİYE
TARİH: 30 Eylül-3 Ekim 2010

Mantı Keyfi İletişim Bilgileri :
Mukadder AKSOY GSM: 0532 447 69 22
Yakup AKSOY GSM : 0532 462 26 59
Tel : 0216 425 51 78
Fax : 0216 425 51 79
http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com