13 Şubat 2012 Pazartesi

Sevgililer Günü'nde Mantı Keyfi'nin fenomen sevgi ürünleri "Çikolatalı Mantı ve Sevgi Börekleri" yürekleri ve mideleri besliyor.


Mantı Keyfi'nin çikolatalı mantı ve sevgi böreği hem sevgililer günü hem de diğer tüm günlerde müşterilerin büyük ilgisini çekiyor.. Çıktığı günden beri müdavim müşteri kitlesini oluşturan ürünler Mantı Keyfi şubelerinde 14 Şubat 2012 Sevgililer Günü ve sonrasında da sevgi dolu yürekleri ve mideleri beslemeye devam edecek..


ÇİKOLATALI MANTI VE SEVGİ BÖREĞİ'NİN ÖYKÜSÜ
Global bir marka olma vizyonu ile ilerleyen Mantı Keyfi ortakları Yakup ve Mukadder Aksoy Sevgililer Gününde müşterileri inovatif bir mantı keyfi ürünüyle mekanda ağırlamak ve güç kazanmak gerektiği fikrini ortaya koydular.. Yapılan çalışma sonunda içi çikolatalı dolgulu mantıyı kızarttıktan sonra servis edilen "Çikolatalı Mantı" ürünü oluşturuldu.. Tatlıdan önce yenmesi içinde kalp şeklinde içinde kıyma yada peynir dolgusu olan "Sevgi Böreği" oluşturuldu... Her iki ürün 2010 yılının sevgililer gününde ilk kez Mantı Keyfi şubelerinde müşteriyle buluştu.. Çok beğenildi ve her an her şubede müşterilerden sevgi ve ilgi ile talep görüyor bu ürünler..


MUKADDER AKSOY:"-Annemizin çiğbörek ve mantılarıyla büyüdük..Bu lezzet ve kültürü yeni nesile sevdirmek ve yetirmek annemiz için teşekkür; çocuk ve gençlerimiz için görev ve sorumluluğumuz olacak" DİYOR
Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder Aksoy "SEVGİ BÖREĞİ ve ÇİKOLATALI MANTI" ile ilgili olarak "Annemizin çiğbörek ve mantılarıyla büyüdük..Bu lezzet ve kültürü yeni nesile sevdirmek ve yetirmek annemiz için teşekkür; çocuk ve gençlerimiz için görev ve sorumluluğumuz olacak" diyor.."Mantı Keyfi'ni Türk Mutfağı kimliği ile Türkiye ve Dünyada taşıyabileceğimiz en geniş noktalara ulaştırmak için yeni ve farklı uygulamalarımız artarak devam edecek. Anadolu'ya başka ülkelerden başta ABD'den gelen markaların geldiği yerlere Mantı Keyfi'ni Anneannemizi mantı ve çiğbörek kültür ve ürünlerimizi taşıyacağız." diye ekliyor..

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy