1 Aralık 2009 Salı

Mantı Keyfi=Hakkımızda/About Us

Mantı Keyfi=About Us…
Mothers make the best Turkish ravioli (Mantı), and then us..

Mantı Keyfi is raising, aiming to be the best on its area by working with the bests.

Mantı has a special place in our cuisine and we have started a new study to present it different, clean and delicious.

We have prepared this product with its recipe and brand image accuracy and principles at home, by hand.

We have created 8 variations of Mantı and menus including 2 kinds of classic boiled, 3 kinds of grilled, 2 kinds of whole wheat, 1 kind of steam Mantı. Our menu consists of classic, diet – diabetic and vegetarian menus.

Besides these dishes, Mantı Keyfi has expertise on special Turkish cuisine, special Turkish soups, olive oil dishes such as, casserole, desserts; warm starters are preparing daily and fresh at Mantı Keyfi.

Our goal is to develop our food concept, service and delivery standards to ultimate level while keep their prices at the level of Hamburger – Menu. Mantı Keyfi Café& Restaurant serves food with qualified waiters and also it serves takeaway services to your home with the same quality. World’s smallest, elite, healthiest, quickest Mantı chain Mantı Keyfi aims to extent it’s customer portfolio by wholesale of Turkish ravioli (Mantı) through franchising and dealership.

Mantı Keyfi=Hakkımızda
En iyi mantıyı anneler yapar, sonra biz..

Konusunda en iyi olmayı hedefleyen Mantı Keyfi en iyilerle çalışarak birlikte yükseliyor.

Mutfağımızda özel bir yeri olan Mantı'nın ‘farklı, temiz, leziz' sunulabileceği ‘sağlıklı ve hızlı’ bir çalışma başlattık.

Evde ve Elde yapılan ürünü ‘ürün reçetesi' ve ‘marka imajı' titizliği ve prensipleriyle hazırladık.

2 çeşit klasik haşlanmış, 3 çeşit kızarmış, 2 çeşit kepekli, 1 çeşit buharlı mantıdan oluşan toplam , 8 çeşit mantı ve menüsünü oluşturduk. Mantı menümüzün içerik özeti; Klasik, Diyet- Diyabetik, Vejeteryan şeklindedir.

Mantı Keyfi’nde mantı çeşitlerimizin yanında her gün zeytinyağlılar, çorba ve etli yaprak sarma, güveç, çok özel tatlı çeşitleri (İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı,Tahinli Kabak Tatlısı) salatalar, ara sıcaklar (Kıtırlı Sos Tabağı, Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte) özenle hazırlanmaktadır.