28 Aralık 2015 Pazartesi

KOSGEB DESTEĞİ İLE MANTI KEYFİ KURMAK

KOSGEB Başkanlığı tarafından yeni iş kurmak isteyen girişimcilere verilen hibe desteği 50.000 TL ve ayrıca işini büyütmek isteyenlere 2 yılı ödemesiz 4 yıl vadeli 100.000 TL geri ödemeli destek kredisi veriyor. 

Mantı Keyfi yeni iş kuracak girişimcilere anahtar teslim 80.000 TL ile 150.000 TL arasında değişen işyeri kuruyor. KOSGEB desteği ile kurulan Mantı Keyfi mekanları eğitim,  denetim, satış ve pazarlama desteği ile kalıcı oluyor ve her geçen gün yükseliyor

Mantı Keyfi Konsepti KOSGEB hibe ve kredisi ile kurulabilecek en mantıklı ve pratik marka olarak öne çıkıyor.

KOSGEB DESTEĞİ ILE MANTI KEYFİ KURMAK YOL HARİTASI
1- Girişimci adayı www.kosgeb.gov.tr adresine girerek kendisi için uygun yer ve zamanlı bir Girişimcilik Eğitim Programı seçecek ve 70 saatlik uygulamalı eğitimden sonra sertifikasını alacak.

2- iş kurma sürecinde kuracağı Mantı Keyfi mekanı için neleri nasıl ve ne zaman yapacağını belirlemesi amacıyla başarılı iş planı hazırlaması gerekecek. Bu planda yatırım maliyeti, satış ve karlılık tablosu ve benzer bilgiler olacak.

3- Girişimci adayının Mantı Keyfi kurma iş planı KOSGEB tarafindan kabul edilince Mantı Keyfi kurmak ile ilgili franchising alma süreci başlar.

4- Girişimci adayı firmasını kurar, işyerini oluşturur KOSGEB ve MANTI KEYFİ'nin belirlediği kriter ve sırayla işlemlerini yapar. Mekan kurulunca faturalar ve yapılan yatırım belgelerini KOSGEB'e ibraz eder hak ettiği nispette hibe ve kredisini tahsil eder veya kullanır.

MANTI KEYFİ ve KOSGEB DESTEK HATTI:
e-mail : info@mantikeyfi.com
Tel Merkez Ofis : 0216 4255178
Tel Cep : 05324622659

KONU İLE İLGİLİ HABER:
SAADET GÜNDÜZ'ÜN KOSGEB DESTEĞİ İLE KURDUĞU MANTI KEYFİ AÇILIŞINI MANİSA VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ YAPTI


SIRADIŞI INSANLAR BELGESELİ SPONSORU MANTI KEYFİ TEŞEKKÜRÜ

TEŞEKKÜR EDERİZ☺
Sıradışı İnsanlar Belgeseli Galasında iştirak ederek bizi onurlandıran değerli dost ve arkadaşlarımıza misafirlerimize teşekkür ederiz... Bu harika belgeseli hazırlayan Değerli Hemsehrim Orhan Tekeoğlu ve Sevgili Eşi Nurdan Tümbek Tekeoğlu'na
Tulumuyla Galanın açılışını yapan Üstad Remzi Bekar'a teşekkür ederiz.
Sıradışı İnsanlar Belgesel Sponsoru Mantı Keyfi Kurucu Ortaklar
Yakup Aksoy
Mukadder Aksoy
18 Aralık 2015 CRR Harbiye Istanbul
Fotoğrafı çeken Rıza Can Özel' Ustama da teşrif ve katkıları için ayrıca teşekkür ederiz.
#yakupaksoy #kemence #karikatur #girisim #karasu #beykoz #siradisiinsanlar #cemalresitrey #karadeniz #manti #mantikeyfi #franchising