12 Haziran 2011 Pazar

KG&CC’da düzenlenen İstanbul Lezzet Festivalinde Mantı Keyfi Lezzetleri Alzheimer Derneği yararına davetlilere ikram edilecek..


Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan geleneksel İstanbul Lezzet Festivali, lezzetin en iyilerini, 14 Haziran gecesi Alzheimer Derneği yararına Kemer Golf & Country Club’da bir kez daha bir araya getiriyor. Mantı Keyfi ikinci kez katılacağı festivale Türk mutfağının emsalsiz özel ürünü mantının inovatif-trend çeşitleriyle katkı sağlıyor..

Kemer Golf & Country Club, 14 Haziran’da Türkiye’nin en iyi restoranlarını, beş yıldızlı otellerini, barlarını, pastanelerini, cafelerini ve yiyecek içecek firmalarını “6. İstanbul Lezzet Festivali”nde buluşturuyor. Konser öncesi restaurantlar alanda kuracakları mobil Mutfak ve standlarla en lezzetli en iddialı ürünlerini davetlilere sunacaklar.. Festivale yaklaşık 2 bin kişinin katılması bekleniyor. Gelirinin Alzheimer Derneği’ne bırakılacağı festivalin gecesinde ise; Dünyaca ünlü dört oktav sesi ile Lex Empress, İstanbul’un seçkin mekanlarındaki sahne performanslarıyla tanınan ve Barış Manço, Leman Sam ve Nühket Duru gibi isimlere vokallik yapmış, yeni albümü “Değişim” ile müzik piyasasında zirveyi zorlayan şarkıcı Barbaros ve İstanbul Avrupa Korosu festivalin konuklarına muhteşem bir konser verecek.

Mantı Keyfi 2007 yılında katıldığı festivalde davetlilere 2 saatte 620 porsiyon mantı pişirip ikram etmişti

Mantı Keyfi ilk kez 2007 yılında katıldığı festivalde davetlilerden çok büyük ilgi ve beğeni görmüştü. Manatı Keyfi 2500 davetli ve 50 restaurantın bulunduğu alanda 2 saatte 620 porsiyon mantıyı pişirip davetlilere ikram etmişti.. Mantı Keyfi klasik ürünlerinin yanında Lahana Soslu Hamsili Mantı, Horozlu Mantı, Hayvancık Şekilli Mantı, Yeşil Mantı, çikolatalı mantı ile öne çıkacak..

TARİH: 14 Haziran 2011, Salı
SAAT: 19:00
BİLETLER: Biletix, KG&CC, Alzheimer Derneği.
ADRES: Kemer Golf & Country Club
Uzun kemer Mevkii Göktürk Beldesi Kemerburgaz
TEL: 212 - 239 70 10
http://www.mantikeyfi.com