29 Nisan 2010 Perşembe

Anneler Günü’nde Çikolatalı Mantı Keyfi Sürprizi


Anne ürünü mantı Anneler Günü’nde Çikolatalı Mantı Keyfi sürprizi ile annelerle buluşuyor. Mantı Keyfi Türkiye ve Dünyada yaşanan farklı kültürel, spor, müzik ve benzer etkinliklerde yeni ürün ve uygulamalarla hem daha çok kişiyle buluşmayı hem de yeni ürün ve uygulamalarla müşteri ve yatırımcıları mutlu etmeyi amaçlıyor. Bu aksiyon hem ekonomik anlamda hem de kültürel anlamda yüz güldürecek. Mantı Keyfi’nin 2010 yılında tasarlayıp menüsüne kattığı Sevgi Böreği ve Çikolatalı Mantı’nın öncelikle annelerle buluşarak ilerlemesi sağlanacak..

Mukadder Aksoy ”Bizi mantı ve çiğböreklerle sevip büyüten annelerimize bu ürünlerin devamı olan Çikolatalı Mantı ve Sevgi Böreği ile teşekkür ediyoruz.” Diyor.
Mantı Keyfi’nin Anneler günü etkinliği ile ilgili konuşan Kurucu Ortak Mukadder Aksoy “2010 yılında tasarlayıp menümüze kattığımız sevgi böreği ve çikolatalı mantı herkesçe çok sevildi.. Kalp şeklinde yaptığımız kıymalı ve peynirli çiğböreğe Sevgi böreği adını koyduk.. Çok özel ince ve farklı hamurumuzun içine çikolata koyduk ve kapattık, kızartarak çikolata sosla servis yaptık.. Mantının tatlısı Çikolatalı Mantı ve Sevgi Böreği 14 şubat Sevgililer Gününde sevenlerle buluştu, şimdide yaptığımız promosyon ve tanıtımla annelerle buluşacak” diyor.

(Klasik Mantı + Çikolatalı Mantı) veya (Sevgi Böreği + Çikolatalı Mantı) Anneler Günü haftasında 9.50 TL’den satılacak
Anneler Günü haftasında Klasik Mantı + Çikolatalı Mantı veya Sevgi Böreği + Çikolatalı Mantı 9.50 TL’den satılacak. Benzer bir uygulama olan “Hayvancık Şekilli Mantı Keyfi Çocuk Menüsü” 23 Nisan haftasında müşteri ile buluşmuştu. Mantı Keyfi yöneticileri bu ve benzer uygulamaların gelecek zamanlarda artarak yenileneceği söyleniyor.