10 Şubat 2011 Perşembe

Sevgi Markası Mantı Keyfi’nden Sevgililer Günü ve Mevlid Kandili Sürprizi


Sevgililer Günü ve sevgi dolu günlerde hep birlikte sağlık ve mutlulukla...

Mantı Keyfi gerek “Sevgililer Günü” gerekse “Mevlid Kandiline” özel etkinlik kampanya düzenleyerek “çikolatalı mantı, sevgi böreği ve irmik helvayı” gibi sevgi ürünlerini indirimli olarak müşterilerine sunuyor.. Sevgi teması ile eğlence ve ibadet etkinliğinin aynı güne rastlaması dolayısıyle “Sevgililer Günü” konser, etkinlik ve eğlenceleri iki gün öne alınarak 12 Şubat 2011’de yapılıyor..

Sevgi Markası Mantı Keyfi'nden Mevlid Kandili’ne Özel Kampanya!.. Dondurmalı İrmik Helva 5.50 TL yerine 4 TL ve İrmik Helva 3.50 TL yerine 2.50 TL’den satılacak..Çikolatalı Mantı 5 TL yerine 3 TL'ye ve Sevgi Böreği 8 TL yerine 5 TL'ye satılacak.. Sevgi Böreği ve Çikolatalı Mantı; Mantı Keyfi'nde birlikte alınınca 13 TL yerine 8 TL'ye satılacak..

İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, İslam Aleminin Peygamberi Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12.gecesi doğmuştur. Milâdî takvime göre ise bu, 571 yılı Nisan ayının yirmisine rastlamaktadır. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir. Miladi takvime göre 14 Şubat 2011 gününe denk gelen “Mevlid Kandili” aynı zamanda tüm dünyada kutlanan “Sevgililer Günü-Valentine’s Day” ile aynı güne isabet etti..

"İçinde sevgi olan ürünlere ihtiyaç vardı, onun için Mantı Keyfi'ni kurduk" diyen Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder AKSOY "Aile, anne ürünü olan mantıyı Türk Mutfağı kimliği ile inovatif ürün ve uygulamalarla Mantı Keyfi’ni bir dünya markası yapmak için çalışmalarımız devam edecek" diyor..

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy

Sevgi Markası Mantı Keyfi'nden Sevgililer Gününe Özel "Çikolatalı Mantı ve Sevgi Böreği 13 TL Yerine 8 TL"


Sevgi Markası Mantı Keyfi'nden Sevgililer Günü'ne Özel Kampanya!.. Çikolatalı Mantı 5 TL yerine 3 TL'ye ve Sevgi Böreği 8 TL yerine 5 TL'ye satılacak.. Sevgi Böreği ve Çikolatalı Mantı; Mantı Keyfi'nde birlikte alınınca 13 TL yerine 8 TL'ye satılacak..

Kültür, spor, eğlence ve benzer logal ve Global objeleri Mantı Keyfi konsept ürün, etkinlik ve sunumlarına uyguluyor. Mantı Keyfi'nin 14 Şubat 2010'da "Sevgililer Günü-Valentine's Day" için hazırladığı "Sevgi Böreği" ve "Çikolatalı Mantı" tüm restaurantlarda ilgi ve sevgiyle karşılanmıştı.. Aynı ürünler 2011 14 Şubatında bir kampanya ile daha çok sevgili ile buluşuyor..

"İçinde sevgi olan ürünlere ihtiyaç vardı, onun için Mantı Keyfi'ni kurduk" diyen Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder AKSOY "Aile, anne ürünü olan mantıyı Türk Mutfağı kimliği ile inovatif ürün ve hareketlerle bir dünya markası yapmak için çalışma ve uygulamalarımız Mantı Keyfi markamızla birlikte devam edecek" diyor..

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy