19 Ekim 2009 Pazartesi

Kütük Ev’de Mantı Keyfi Polenezköy yolunda dört mevsim devam ediyor.

Cam, meşe, kayın ağaçları arasında bulunan, çiçeklerle sarılmış Kütük Ev & Mantı Keyfi müşterilerin artan talepleri sonucu artık sadece yaz ayları değil; dört mevsim hizmet verecek.
2008 Yaz mevsiminde Arzu Tonga yıllardır yaşadığı 3.5 dönüm arazi içindeki Kütük Ev’ini Mantı Keyfi’nin ikinci şubesi olarak hizmete açmıştı. İlk yıl Mantı Keyfi konsept ürünleri yanında Kütük Ev’de köy kahvaltısı, ızgara, zeytinyağlı, kır ve ev yemeklerini başarıyla müşteriyle buluşturan Arzu Tonga 2009 yılında satış ve müşteri memnuniyeti kat kat artırarak başarılı bir sezon geçirdi. Müşterilerden gelen talepleri değerlendiren girişimci sürekli yaşadığı evini müşterileriyle paylaşarak kendi eliyle yaptığı reçeller, köy tereyağı ve ekmeklerle süslediği köy kahvaltısı ile başlayan günü Mantı Keyfi ürünleri ve ızgara çeşitleri ile sürdürüyor..

Yaşadığı evi işyerine dönüştüren Arzu Tonga “iş hayatına Mantı Keyfi ile adım attım ve ilerliyorum. Firma ve ürün konsepti iş yapma konusunda bana cesaret ve özgüven verdi. Gecen süre içinde Mantı Keyfi desteğini Türk Mutfağı zenginliğini ve kişisel becerilerimi kullanarak müşterilerin büyük sevgi ve ilgisi ile karşılaştık. Artan müşteri talepleri bu hizmeti sadece yaz mevsimi değil dört mevsim sunma kararımıza sebep oldu” diyor.

İstanbul’a yarım saat mesafede olan Kütük Ev & Mantı Keyfi kendi çiftlik evinde ağırlanmak ve dinlenmek isteğinde olan müşterilere hizmet verme kalitesini yükselterek ilerliyor.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.kutukev.org