25 Şubat 2010 Perşembe

TARİH, DOĞA, TARIM VE SANAYİ ŞEHRİ ÇORLU’DA ORİON AVM’DE Mantı Keyfi BAŞLIYOR

MANTI KEYFİ'NDEN MUKADDER VE YAKUP AKSOY FRANCHISE ÖZLEM VE METİN BABACAN İLE..

Tarih, doğa, tarım ve sanayi kenti Çorlu Orion AVM’de Mantı Keyfi başlıyor. Çorlu tarihi; tarih öncesi Tunç Çağı’ndan başlayıp Osmanlı İmparatorluğu döneminde II.Beyazıt ve Oğlu Şehzade Selim (Yavuz) burada bulunup baba-oğul savaşı ve ikisinin de bu topraklarda ölmüş olması ile de bilinir. Çorlu Avrupa ile Asya arasında bir köprü olması coğrafi konum özelliğiyle son yıllarda bir sanayi kenti olma vasfına kavuşmuştur. Trakya’yı Anadolu’ya bağlayan ilk ve tek havaalanı pisti ile Çorlu’dan THY’nın Anadolu Jet firmasıyla Ankara’ya her gün sefer yapılmaktadır. Tarih boyu farklı kültür ve uygarlıkların beşiği olan Çorlu geniş tarım ve doğal alanları ile Trakya Bölgesinin yıldızı olma ve yükselme özelliğini sürdürüyor. Son yıllarda sanayi ve modern kentleşme ile birlikte Çorlu’da kurulan Orion AVM Türkiye ve Dünya’dan önemli markaları ilçe ve bölge insanıyla buluşturmaya devam ediyor. Türk Mutfağı’nın yükselen trend markası Mantı Keyfi Anadolu’da Kök’leriyle buluşma faaliyetini Çorlu Orion Avm’de açtığı yeni şubesiyle sürdürmüş oluyor.ÇORLU ORİON AVM'DE MÜŞTERİLERİN MANTI KEYFİ ÖNDEN GÖRÜNÜŞ..

İşletmeci Metin Babacan “Mantı Keyfi Çorlu Orion AVM ile birlikte bölgeye lezzet, renk ve heyecan katacak” diyor.
Mantı Keyfi’nin Çorlu Orion AVM’de kurulmasını sağlayan işletmeci Metin Babacan Çorlu ve Bölgesinde farklı yatırımları, iş kurma ve istihdam sağlama özelliği ile biliniyor. Metin Babacan “Çorlu Orion AVM'nin bölgeye sağladığı sosyal, ticari ve ekonomik katkı Mantı Keyfi ile lezzetli ve daha renkli hale gelecek. Edirne Mantı Keyfi’nde ilk kez karşılaşıp tadına doyamadığımız Mantı Keyfi Cafe&Restaurant konsepti ürün lezzet ve farklarını bölge insanımızla paylaşmak istedik. Markanın Türk Mutfağı’nı temsil eden tavrı ve ürünlerinin ailece her öğün yenilebilir olması, masaya garsonla servis, paket servis ve fast food tarzı servis yapılabilmesi bize ilginç ve mantıklı geldi.” diyor.
Yeni açılan Mantı Keyfi şubesinin işletmeciliğini yürütecek olan Özlem Babacan "Mantı Keyfi'nin lezzetli ürünleri yanında çorba, salata, zeytinyağlı, tatlı çeşitlerimizi müşterilerimize sunacağız. Mantı Keyfi'nde müşteriler evde ağırlanan misafir gibi Türk Mutfağı ve Trakya Bölgemizin lezzet ve zenginliklerini yaşayacak." diyor.
ÇORLU ORİON AVM Mantı Keyfi VİDEOSU 27.02.2010 Cumartesi

Yakup Aksoy “Mantı Keyfi Beykoz’da doğdu, İstanbul’da emekledi, Anadolu’da yürüyor, Dünyada koşacak” diyor.
Mantı Keyfi’nin Çorlu Orion AVM’de kurulmasıyla ilgili konuşan Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy “Mantı Keyfi’ni eşim Mukadder Aksoy ile 6 yıl önce kurarken ulaşmak istediğimiz hedeflere hızla yaklaşıyoruz. Bugün 19 franchising şube ile hizmet veren firmamız son aylarda Anadolu ve yurt dışından pek çok yerden talep almaktadır. İstanbul’dan sonra Türkiye genelinden gelen talepleri karşılayarak Edirne, Zonguldak, Konya’dan sonra Çorlu’da da Mantı Keyfi Anadolu’da Kök’leriyle buluşmaya devam ediyor. Mantı Keyfi Beykoz’da doğdu, İstanbul’da emekledi, Anadolu’da yürüyor, Dünyada koşacak”” diyor.