18 Kasım 2009 Çarşamba

Mantı Keyfi'nin Kurucu Ortakları Yakup & Mukadder Aksoy AIRPORT TV'de "44+ (44plus)" MELDA TUNCEL'in Canlı Yayın Konuğu..



Mantı Keyfi'nin Kurucu Ortakları Yakup & Mukadder Aksoy AIRPORT TV'de "44+ (44plus)" MELDA TUNCEL'in Canlı Yayın Konuğu.. 14 Ocak Perşembe 14:30-16:00 Arası.. Kablolu Tv ve İnternetten İzleyebilirsiniz.. http://www.airporttv.tv/programdetay.php?id=75

TÜRK televizyonlarının İlk ve tek KİLOLU KADIN PROGRAMI yine ekranların büyük beden sunucusu tarafından MELDA TUNCEL İLE hafta içi her gün 44+ programı ile AIRPORT TV ekranlarından tüm dünya ülkelerinden canlı olarak izleniyor, web siteden tıklanıyor, canlı telefon bağlantıları ile izleyiciyle buluşuyor.

Yakup ve Mukadder Aksoy Mantı Keyfi'nin 2009 yılını değerlendirip 2010 ve sonraki 100yıl ile ilgili hedef plan ve uygulamalrını anlatacak..


Mantı Keyfi bünyesinde bulunan hemen hazır İş Kurma fırsatlarını içeren bilgileri veriyoruz...


1-İstanbul'da avrupa ve Anadolu yakasında trend AVM'lerde hemen Mantı Keyfi C&F kurma fırsatı...

2-Anadoluda trend AVM'lerde hemen Mantı Keyfi C&F kurma fırsatı..

web: http://wwww.mantikeyfi.com /Franchising
iletişim: http://www.info@mantikeyfi.com

Mantı Keyfi BAYİM OLURMUSUN 7.FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARI..10-13 ARALIK 09 CNR EXPO Fuar Alanında..



Mantı Keyfi BAYİM OLURMUSUN 7.FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARINDA..10-13 ARALIK 09 CNR EXPO Fuar Alanında..YEŞİLKÖY/İSTANBUL


Mantı Keyfi 2010 yılında 50 şb, 2011 yılnda 80 şb. kurmayı planlıyor.. Halen 15 franchising şubeyle ilerleyen Mantı Keyfi 2010 yılına ve 7.franchising ve Markalı Bayilik Fuarına "MANTI KEYFİ 100 YILLIK BÜYÜME PLANLARINI UYGULUYOR!." sloganıyla giriyor...

Mantı Keyfi mevcut imkan ve kaynaklara göre daha büyük hedeflere yönelmeyi, uzun vadeli ve vizyoner planlar yapılması gerektiğine dikkat çekiyor ve uyguluyor..

"ÜRETİM VE PAYLAŞMAK" fikrini "EVİMİ, İŞİMİ, ÜLKEMİ SEVİYORUM" sloganıyla bütünleştirip karşı olmak ve karşı koymanın "ALTERNATİF MARKA VE ÇÖZÜMLER ÜRETMEK"ten geçtiğini vurguluyor..

Mantı Keyfi yakın zamanda 1000'lerle ifade edilecek sayıda kurulacak şubeler için sevgi, bilgi, sabır ve yüreği olan girişimcileri bu fuar ve sonrasında üretim ve istihdam hareketine davet ediyor..