11 Ekim 2009 Pazar

b-fit BAYİİ TOPLANTISI FİNALİNDE Mantı Keyfi VARDI

2009 yılı Endaevor Girişimcisi seçilen b-fit bayileriyle 2 gün süren eğitim ve bilgilendirme toplantısı finalinde Mantı Keyfi vardı.

Türkiye genelinde 2.5 yılda 61 şubeye ulaşan b-fit; on binlerce kadın üyeye hizmet vererek ilerliyor. Bedriye Hülya ve beş arkadaşı tarafından kurulan firma İstanbul’daki merkez ofisinde iki gün süren eğitim ve bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantı finalinde son yıllardaki farklı uygulamalarıyla dikkat çeken Mantı Keyfi markasının ziyafeti vardı.

Endeavor Derneği Türkiye Ofisi tarafından, 2009 Kış döneminde; “Yılın Girişimcisi Türkiye Adayı” olarak seçilen b-fit Mayıs'09 da Amerika'daki uluslararası elemelerde de 6 jüriden 6 tam oy alarak başarısını bir kez daha kanıtlamıştı. B-fit yaptığı bu toplantı ile gelecekte daha etkin uygulamaları yapacağının müjdesini bayii ve girişimcilere göstermiş oldu.

2005 yılında kurulan ve sektördeki istikrarlı ve hızlı yükselişini sürdüren Mantı Keyfi b-fit bayii toplantısı finalinde katılımcılara hem mantı ziyafeti hem de franchisingle ilgili sunum yaptı.. Mantı Keyfi ürünleri b-fit bayileri tarafından ilgi ve sevgiyle tüketildi. “Mobil Mantı Keyfi” uygulamalarını daha önce pek çok festival, kültür ve müzik etkinliklerinde uygulayan firma; b-fit bayileriyle yeni bir deneyim ve heyecan yaşadı.

Mantı Keyfi ve b-fit sonraki zamanlarda yapılacak aktivitelerde benzer etkinliğin tekrarlanacağını belirttiler.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.b-fit.com.tr