3 Aralık 2015 Perşembe

KADIN GİRİŞİMCİ SAADET GÜNDÜZ'ÜN KOSGEB DESTEĞİ ILE KURDUĞU MANTI KEYFİ AÇILIŞINI MANİSA VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ YAPTI

Salihli'de Mithatpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:44/A adresindeki Kadın Girişimci Saadet Gündüz tarafından Mantı Keyfi açıldı.

Mantı Keyfinin açılışını ise Vali Erdoğan Bektaş, Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve KOSGEB Manisa Müdürü Levent Arslan birlikte gerçekleştirdi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kadın Girişimci Saadet Gündüz, kadınları iş hayatına kazandırmak, kendi ayakları üzerinde durabileceğini göstermek adına bu işletmeyi açtığını dile getirerek “Devletimizin bize verdiği destekten dolayı cesaretimi topladım” dedi.

Salihli’nin girişimciliğe önem verdiğini ifade eden Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yüksel ise “Oda olarak kadın ve genç girişimcilerimizin kendi ayakları üstünde durmalarını ve istihdama katkı sağlamalarını sunmak için 230 girişimciye kurs verdik. Kursu tamamlayan 44 girişimci ise KOSGEB desteği aldı. Amacımız Salihli’de üretime ve istihdama katkı sunmaktır” dedi. Genç ve kadın girişimcilere finansal anlamda destek verdiklerini vurgulayan KOSGEB Manisa Müdürü Levent Arslan” Çünkü bizim için her girişimcininkıymeti vardır. Cesaretlerinden dolayı kadın Girişimci Saadet Gündüz’ü kutluyorum” dedi.

Salihli’de yatırım anlamında güzel şeylerin olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Zeki Kayda “Kentte yeni bir önem başladı. Artık girişimci kadınlarımızda iş hayatına başlayarak, farkındalık yaratıyor” dedi. Kadın girişimci Saadet Gündüz’e bu cesaretinden dolayı tebrik eden Kaymakam Ertan Peynircioğlu ise “Artık devletimiz kadın ve genç girişimcilerimize destek sağlıyor. Mantı Keyfi’nin işyeri sahibine hayırlı olmasını diliyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Salihli’de bir girişimcilik ruhunun var olduğunu ve başardığını belirten Vali Erdoğan Bektaş ise “Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB girişimci ile buluşmuş. Çünkü girişimcilik ülkemiz, gençlerimiz ve kadınlarımız için çok önemli. Amacımız daha fazla girişimciyi kazandırmaktır."