8 Şubat 2011 Salı

Çorlu Orion AVM'de Prestige Sinema Seyircisine % 20 Mantı Keyfi İndirimi


Mantı Keyfi mantı çiğbörek ve konsept ürünleri daha çok müşteri ile buluşturmak için indirim, aksiyon ve inovatif aktiviteleri her geçen gün bir yenisini ekliyor.. Çorlu Orion AVM'de hizmet veren Mantı Keyfi aynı AVM'de hizmet veren Prestige Sinemalarında film seyreden müşterilere mantılarda %20 indirim yapıyor..

Sinema bileti ekinde Mantı Keyfi indirim kuponunu veren müşteriler Mantı Keyfi'nin sağlıklı ve hızlı ürünleri olan mantıları %20 daha indirimle yiyor.. Klasik Kıymalı ve Klasik Ispanaklı Mantı 7.50 TL yerine 6 TL'ye satılacak... Kepekli Kıymalı ve Kepekli Ispanaklı mantılar 7.50 TL yerine 6 TL'den satılacak.. Dana Etli Buharlı Mantı 10 TL yerine 8 TL'den satılacak.. Kızarmış Kıymalı Mantı, Kızarmış Ispanalı Mantı 8.50 TL yerine 7.50 TL'den satılacak.. Karidesli Kızarmış Mantı 9.50 TL yerine 8.50 TL'den satılacak..

İlk kez bir sinema ile bu denli avantajlı promosyon aktivitesi uygulayan Mantı Keyfi satış departmanı sonuçları iyi olacağına inanıyor.. Kupon sayısı ile sınırlı aktivite 14 Şubat Pazartesinden itibaren Çorlu Orion AVM'de Mantı Keyfi ve Prestige Sinema Salonlarında film seyreden seyircilere uygulanacak..

Mantı Keyfi Çorlu ORION AVM Çorlu Orıon AVM Yiyecek Katı Çorlu-Tekirdağ
Tel:0282 653 37 57
http://www.mantikeyfi.com