12 Mart 2010 Cuma

"MANTI KEYFİ" TRAKYA'DA ÇOK SEVİLİYOR


2008 Ocak ayında ilk franchising şubesini Edirne'de açan Mantı Keyfi Global Krizin en yoğun ve şok günlerinde aynı ilde ikinci şubeyi açarak moral vermişti. Şubat 2010'da Trakya’daki 3.mantı Keyfi şubesi Çorlu Orion AVM'de açıldı. Trakya bölgesinden gelen franchising talepleri ve bölge insanı ile oluşan Mantı Keyfi sevgi-ilgi bağı her gecen gün artıyor. Bu durum Trakya'da Mantı Keyfi'nin çok sevildiği gerçeğini anlatıyor.
Çorlu Orion AVM'de açılan Mantı Keyfi kısa süre içinde bölge insanı ile buluştu.. Anadolu ve İstanbul'daki diğer Mantı Keyfi şubelerine oranla müşteri ve satış hasılatındaki hızlı yükseliş Orion AVM'nin başarılı konsept ve yönetim-tanıtım faaliyetinden kaynaklandığı biliniyor.. Bununla birlikte Anadolu'nu her yanında olduğu gibi Trakya halkının hamur işini sevmesi Mantı Keyfi'nin bölgede hızlı yükselmesinin nedeni sayılıyor.
Orion AVM'de hizmet veren markalar başta Çorlu olmak üzere Trakya bölgesinin tamamına farklı medya kanalları ile sürekli tanıtılıyor..Bölgede sosyalleşme ve istihdam sağlama adına tutarlı faaliyetler yapan Çorlu Orion AVM yönetimi bilboard, dergi, ve ulusal gazetelerin bölge baskılarında ve benzer kanallarda devamlı ve istikrarlı faaliyetlerini sürdürüyor..
AVM'lerde yapılan yatırımların daha verimli kullanılması ve markaların daha iyi hizmet verebilmesi anlamında Orion AVM'nin faaliyetleri dikkate değer görünüyor.
Trakya bölge ekinde yayımlanacak ulusal bir gazete için hazırlanan Mantı Keyfi reklam tasarımını bu konuya dikkat çekerek paylaşmak istedik..