17 Ocak 2010 Pazar

DOĞUM GÜNÜ HEDİYEM OLSUN HERKESE


Bu yıl Allah sağlık verirse...Kendim için ve cevrem için doğum günüm hediyesi olarak ilave birşeyler yapmak istiyorum..Bunlar:
1-Mantı Keyfi markası altıında toplam 500 kişiye istihdam oluşturmayı.. 2-Uzun süredir ertelediğim çok sevdiğim KEMENÇE ÇALMAK ve EKİM AYINDA MİNİ BİR KONSER vermek fikrini hayata geçirmeyi.. 3-Yavaşlattığım KARİKATÜR ÇİZMEK faaliyetini hızlandırıp YAYIMLAMA ve BİR SERGİ AÇMA işini 2010 YILINDA DOĞUM GÜNÜ HEDİYEM OLARAK HERKES için çalışma planıma koyuyorum.

Zaman akıp giderken ilkeli ve planlı yaşamak yaptıklarımızı kuvvetlendirir, yapacaklarımızı kolaylaştırır.. Her yeni yıl başladığında gerek kişisel gerekse iş hayatı ile ilgili hedefler konulmalıki ilerlememiz daha sağlıklı olsun.. Daha çok destek alabilelim.. Kendimizi ve performansımızı kontrol edip tempomuzu artırabilelim.. Çalışma hayatını bir zorunluluk, "para kazanma yeri" değilde "eğlenceli bir hayat alanı" olarak görürürsek ve bu konuya zenginleştirirsek hayallerimizi ertelemek zorunda kalmayız.. Çalışırken yaşar mutlu oluruz.

En önemlisi şu: insan ömrü pek çok diğer canlıya göre daha uzun değil.. Sınırlı olan yaşantımızın daha mutlu ve başarılı geçmesi için dikkatli olmak ve her anı mutluluğa dönüştürmek işini bilinçli ve planlı çalışmalar yapmamız lazım.. Kaybolan gecen zamanın telafisi mümkün değil..

İşte bu duygularla 2010 yılı içinde rutin işlerime ek olarak bana ve cevreme değer katacak bir takım yeni sorumluluklar üstlenmeyi gerekli ve zorunlu gördüm.. Beni bağlayıcı olması içinde blogumda ilan ettim.. Paylaştım ve taahhüt ettim.. Eğer geri kalır yapılamazsa bana sorun, benden isteyin diye.. Ben bu anlamda bu yazıyı okuyan herkese borçlandım.. Ve tekrarlıyorum bu yıl yapacaklarımı..(Allah sağlık verirse.)
1-Mantı Keyfi markası altıında toplam 500 kişiye istihdam oluşturmayı..
2-Uzun süredir ertelediğim çok sevdiğim KEMENÇE ÇALMAK ve EKİM AYINDA MİNİ BİR KONSER vermek fikrini hayata geçirmeyi..
3-Yavaşlattığım KARİKATÜR ÇİZMEK faaliyetini hızlandırıp YAYIMLAMA ve BİR SERGİ AÇMA işini 2010 YILINDA DOĞUM GÜNÜ HEDİYEM OLARAK HERKES için çalışma planıma koyuyorum.