17 Ekim 2014 Cuma

Bohça Mantı Keyfi İnovasyonu

Mantı Keyfi kurulduğu 2005 yılından beri yeniliklerle ilerliyor. Anadolu'da en çok bilinen ve sevilen "Bohça Mantı"ları Mantı Keyfi lezzet ve marifetiyle geniş müşteri kitlesiyle buluşuyor. Ürünün emsallerine göre üstün özellikleri var. 

Bazı özellikleri şöyle "Bohça Mantı Keyfi" ürünlerinin:
-Unun en iyisi ile yapılan mantı hamuru en iyi işçilikle incecik şekilde açılıyor...
-Dana kol etinden yapılan kıyma, karabiber, tuz ve soğanla yoğrulup hamurun içine konuluyor.
-Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzniyle hijyenik şartlarda hazırlanıyor.
-Ürünlerde kullanılan ilk madde ve malzemeler doğal olup kimyasal katkı maddesi içermiyor.
-Lezzetli, besleyici ve hafiftir, midede rahatsızlık yapmaz.
-Yeterince sıvı yağ ve tuz konulan kaynar suda beş dakikada pişiyor.
-Hamuru Ispanaklı Bohça Mantının hamurunda taze sıkılmış ıspanak suyu vardır. Lezzetli besleyici ve yemyeşil görünümü ile iştah acar.
-Kepekli Bohça Mantının hamurunda kepek mevcuttur, Sindirimi kolay, diyet ve diyabetik özelliktedir. Kepek Rengi göze hoş gelir.
-Klasik Mantının durumu kurumsal Mantı Keyfi sloganı ile özetlenir: " En iyi mantıyı anneler yapar, sona biz."
-Mix Bohça Mantı Keyfi tabağında renga renk sağlıklı lezzet taneleri var: Klasik, kepekli, ıspanaklı hamur içine konulan dana etinden kıyma, soğan, karabiber, tuz karışımın besleyici lezzeti var...
Afiyet olsun....

Yakup Aksoy
Mantı Keyfi
Kurucu Ortak
17 Ekim 2014
Beykoz İstanbul
www.mantikeyfi.com