18 Mayıs 2010 Salı

Koç Üniversitesi baharı müzik ve Mantı Keyfi ile karşılıyor.


Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampusunde yapılacak bahar şenliklerinde Ajda Pekkan, Nil Karaibrahimgil, Duman ve MFÖ canlı performansıyla sahne alacak.Kampus alanında öğrenciler bir taraftan sahne şovlarıyla keyiflenirken diğer yandan etkinlik alanında yöresel lezzetlerle karın doyuracaklar.. "Mantı" yı daha çok müşteri kitlesi ile buluşturmayı hedefleyen Mantı Keyfi alanda yerini alıyor..
Mantı Keyfi kurulduğu 2005 yılından beri bir taraftan Cafe & Restaurant diğer taraftan fast food formatında hizmet veriyor.. İlk yıldan beri açık alan iş ve ev toplantılarında hizmet veren "Mobil Mantı Keyfi" bu güne kadar yüz binlerce kişiyi Mantı ile buluşturdu..
Başta Rock'n Coke Festivalleri, Chill Out Festival İstanbul, İstanbul Caz Festivali, İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri, Gepgenç Festivali/Bilgi Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri 2010 bu etkinliklerinin birkaç tanesine örnektir
Sarıyer Maden'de hizmet veren Mantı Keyfi Koç üniversitesi öğrençilerini anne şefkati ve anne yemekleri ile besliyor..
Sarıyer Maden'de hizmet veren mantı keyfi başta Koç Üniversitesi öğrencileri olmak üzere çevrede bulunan pek çok ev ve işyerlerine hizmet veriyor.Zekeriyaköy, Maden, koç Üniversitesi, Sarıyer ve yakın bölgelere hizmet veren Mantı Keyfi Maden şubesi daha iyi hizmet vermek ve daha çok bilinmek adına şenliklerde yerini alıyor

Koç Üniversitesi baharı müzik ve Mantı Keyfi ile karşılıyor…
Koç Üniversitesi “Sosyal Aktiviteler Kulübü” tarafından düzenlenen yılın en renkli etkinliği Bahar Şenliği, 22 Mayıs Cumartesi sabahı başlıyor. Rumeli Feneri Kampusunda gerçekleşecek şenlik, üniversitelilere 15 saat süren doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak. Festivalde ana sahnede Ajda Pekkan, Nil Karaibrahimgil, Duman ve MFÖ canlı performansıyla sahne alacak.

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü’nün hayata geçirdiği Bahar Şenliği, 22 Mayıs Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampusu’nda düzenlenecek. Ünlü şarkıcılar, gruplar ve DJ’ lerin sahne alacağı, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan festivalde, eğlenceli outdoor oyunları ile ödüllü yarışmalar da düzenlenecek.

Basın sponsorluğunu Power Group’un üstleneceği Bahar Şenliği’nin kapıları öğlen 12.00’da misafirlerine açılacak. Biri ana platform, diğer alternatif olmak üzere, farklı müzik zevklerine hitap edecek iki sahne yer alacak. Ziyaretçiler, alternatif sahnede çeşitli müzik zevklerine hitap edecek olan üniversite grupları ve ayrıca önemli performanslara imza atan Unknown Artist ve Pijama’yı dinleme imkanı bulacaklar. Ana alanda ise saat 19:00’dan önce, sırasıyla Edirne Belediye Bandosu, ardından DJ Funky C sahne alacak.

Aynı zamanda ATV Safari Tur, F1 Simülatörü, Paintball, Buz Pateni ve Bungee Jumping ile beraber çok çeşitli karnaval oyunları da katılımcılar ile buluşacak.

Organizasyonu gerçekleştiren Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü, bu sene de Türkiye Aile Planlama Derneği, LÖSEV, Yaşayan Kütüphane, Greenpeace ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği gibi sosyal sorumluluk projeleriyle yürüttüğü çalışmalar sonucunda Türkiye’nin en çevreci ve duyarlı bahar şenliğini gerçekleştiriyor. Kulüp, bu etkinliklerle geri dönüşüme ve sosyal duyarlılığa tam katkı sağlamaktadır.

Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra, dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Şenliği, geçtiğimiz yıllarda 5300’ü biletli 6500’ün üzerinde kişiye ev sahipliği yaptı. Bu yıl da yoğun katılımın beklendiği festivalin biletleri Biletix’ de 56 TL, festival günü ise 60 TL karşılığında satışa sunuluyor.

Koç Üniversitesi Bahar Şenlikleri 2010 Etkinlik Programı
12.00-17.00
Alternatif Sahne – Üniversite Grupları
Unknown Artist
Pijama
17:00-19:00
Edirne Belediye Bandosu
DJ Funky C.
19.00 MFÖ
20.45 Nil Karaibrahimgil
22.30 Ajda Pekkan
00.30 Duman

Mantı Keyfi Sarıyer Maden Şb. Paket Servisi Tel:342 42 23
http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com