22 Nisan 2010 Perşembe

Mantı Keyfi Anadolu'da Kök'leriyle Buluşmaya Devam Ediyor


Mantı Keyfi Anadolu’dan gelen yoğun talepleri karşılıyor. İlk franchising şubesini 2008 Ocak ayında Edirne’de açan firma daha sonra Edirne ve Çorlu şubeleri ile Anadolu’daki şube sayısını üçe çıkarmıştı. Halen Bursa FSM Bulvarında inşaatı devam eden bir şube yanında, yapılan kontratlar gereği 2010 sonuna kadar Erzurum, Antalya, ve İzmir ve Ankara’da yeni açılacak şubelerle birlikte Mantı keyfi’nin Anadolu’daki şube sayısı 8 adet olacak. Türk Mutfağının en zor ve en özel ürünü mantıyı Anadolu’ya Mantı keyfi markası ile ilerlemesi ürünün Kökleriyle buluşmasını sağlıyor. Mantı keyfi mevcut ve sözleşmesi yapılan yeni şubelerle Türkiye genelinde 18 şube ile ilerliyor. Mantı Keyfi 8 çeşit mantı, 4 çeşit mini çiğbörek, güveç, salata, zeytinyağlı ve tatlı konseptiyle garsonla masaya servis, paket servis sunumlarıyla Konya Mutfağı’na renk katacak.

Yakup Aksoy:”Mantı Keyfi Anadolu’daki şubeleri en az İstanbul’dakiler kadar başarılı, yurdun her yanından franchising talepleri alıyoruz.” Diyor
Mantı Keyfi Kurucu ortağı Yakup Aksoy mantı Keyfi’ni Anadolu’daki şubeleşmesiyle ilgili olarak “Mevcut şubelerimiz İstanbul’daki şubeler gibi başarılı işler yapıyor. Bizim için heyecan verici olan asıl şey Anadolu’nun en ücra köşelerinden Mantı Keyfi taleplerinin artarak gelmesi oluyor. Van, batman, Kahramanmaraş, Kütahya, Afyon, Uşak, Balıkesir bu illerin başında geliyor.. Anadolu özellikle kendi kimliğini yansıtan markalara sevgi ilgi ve heyecanla bakıyor. Markalaşma ve sosyalleşme adına bu duygu ve istekler bize daha çok çalışmak başarmak sorumluluğunu yüklüyor.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com