17 Mayıs 2011 Salı

Mantı Keyfi'nin inovatif ürünü "Yeşil Mantı" Antalya TerraCity AVM'de müşteriyle buluşuyor


Yeni ve farklı inovatif ürün ve sunumlarla yükselen Mantı Keyfi Antalya TerraCity AVM'de öncelikle Akdeniz ve kıyı şeridi için tasarladığı hamuru ıspanaklı içi kıymalı "Yeşil Mantı" ile müşteriyle buluşuyor. Mantı Keyfi açılan son yeni şubelerde benzer inovatif uygulamayı yapmış: Trabzon'da Lahana Soslu Hamsili Mantı, Denizli'de Horozlu Mantıyı müşteriyle buluşturmuştu...

TerraCity, Antalya’nın en prestijli bölgelerinden biri olan Lara’da hayata geçiriliyor.
Antalya'da seçkin Türk ve Dünya markalarının Akdeniz insanıyla buluşturacak TerraCity Mantı Keyfi'yle birlikte 146 marka ile 1 Haziran 2011'de kapılarını müşteriye açmayı planlıyor..

4 kata yayılan, 48,000 m2 toplam kiralanabilir alana sahip, 146 mağazalı TerraCity, Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahiptir. Yerel ve ulusal mağaza karması, 1000 kişilik; 30 restoran ve cafeden oluşan yeme içme alanı, 9 salonlu sinema kompleksi, hem çocukları hem de gençlere ev sahipliği yapacak eğlence alanı, 1,400 araçlık otoparkı ile; Antalya’nın uluslararası bilinirliğe sahip alışveriş merkezi deneyiminde bir dönüm noktası olacaktır.

"Yeşil Mantı" ile birlikte 9 çeşit Mantı Keyfi çeşiti sağlıklı ve hızlı Türk Mutfağı menüsü konsepti içinde sunulacak..
Mantı Keyfi kıymalı, ıspanaklı, karidesli, kepekli, çikolatalı, klasik, kızarmış çeşitlerden oluşan 10 çeşit mantıyı TerraCity'deki şubesinde sunacak..

Mantı Keyfi’nde mantı çeşitlerimizin yanında her gün zeytinyağlılar, çorba ve etli yaprak sarma, güveç, çok özel tatlı çeşitleri ( İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı,Tahinli Kabak Tatlısı ) salatalar, ara sıcaklar ( Kıtırlı Sos Tabağı, Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte ) ürünleriyle de hizmet verecek..

ADRES: Mantı Keyfi TerraCity AVM-Yiyecek Katı Tel:0242 323 80 35 Lara/ANTALYA

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy