24 Şubat 2011 Perşembe

Al Jamal’de PerAModa Etkinliğinde Mantı Keyfi Sektör İle Bütünleşiyor


PerAModa (Perakende, Avm ve Moda) Platform’un 28 Şubat’ta Al Jamal’de düzenleyeceği organizasyonda Sektör çalışanları iş ve eğlence partisinde bir araya gelecekler.. Müzik, spor, festival parti ve iş toplantılarına sponsor, mantı satışı ve konuşmacı olarak katılan Mantı Keyfi bu etkinlikte “Destekleyen Marka ve Kurucu Ortaklar Mukadder ve Yakup Aksoy’un katılımı” ile destek verecek.

2010 yılında sosyal ağ facebook üzerinden Engin Yıldırım tarafından kurulan ve Orta-üst düzey yöneticilerin buluştuğu bir business network olan PerAModa Platform'un üyeleri 28 Şubat'ta gerçekleşecek partide hem eğlenecek, hem de bilgi alışverişinde bulunacaklar. PerAModa Platform ilk buluşması Astoria AVM Cafe Clementine'de yapılmış sektör çalışanları partiye büyük ilgi göstermişti.. Davete gelen PerAModa Platform üyeleri Duygu Cinislioğlu'nun 'First Love' gece kreasyonunu da görme imkanına sahip olacak.


PerAModa Platform; AVM, Hazır Giyim, Moda, Gıda, Sinema, Oyuncak, Eğlence, Gıda Marketi, Yapı Marketi, Elektronik, Mücevherat; kısacası tüm perakende alanlarında kariyerlerine devam eden orta ve üst düzey yöneticileri bir araya getirip sağlıklı bir business network oluşturmasını hedefliyor..

PerAModa Platform yönetim ekibi ise alanlarında tecrübeli, başarılı isimlerden oluşuyor. Grup, kar amacı gütmeden sosyal kampanyalar düzenleniyor ya da düzenlenen sosyal kampanyalara destek veriyor. PerAModa Platformu, MallArt AVM ve Perakende Danışmanlık, Kromozom İletişim, Mantı Keyfi, Shorba, Al Danışmanlık, Yapımcı/Yönetmen Nur Onur, Şen Şov...

http://www.peramodagroup.com.tr
http://www.mantikeyfi.com