30 Eylül 2010 Perşembe

GIDA SEKTÖRÜNDE SON 20 YILIN EN BAŞARILI MARKASI “DOĞANAY ŞALGAM” DESTEKLENMELİ VE ÖRNEK ALINMALI!..


Gıda sektöründe son 20 yılın en başarılı Türk Markası Doğanay Şalgam Suyu. Adana ve o bölgeye ait logal bir ürünü bu derece başarılı üretip aynı başarıyla pazarlayan DOĞANAY firmasının kurucusu ve yöneticilerini kutluyorum..Gıda sektöründe “Pazarcılıktan Genel Müdürlüğe” kadar her pozisyonda iş yapan bir insan olarak çalışma hayatımda DOĞANAY ŞALGAMI hem içtim hem de sattım, para kazandım. İşletmeci kimliğimle DOĞANAY ŞALGAM’ın markalaşma yolundaki başarılı yükselişini keyif ve gururla izledim..
DOĞANAY ŞALGAM'ın Türkiye ve Dünyadaki yükselişini başka girişimciler de örnek almalı ve bu benzer ürünleri çalışarak GIDA KONUSUNDA DÜNYADA TÜRK MARKALARI oluşturmalıdır.. İşsizlik ve rekabetin bu kadar zor olduğu günümüzde kendi kültürel ve doğal zenginliklerimizi kullanmanın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu gösteriyor bu ürün ve marka..
Bilgisi, sermayesi, becerisi, sevgisi, sabrı ve yüreği olan bu konuda çalışsın hepimiz birlikte lezzetli paralar kazanalım, üretip paylaşalım, istihdam sağlayalım..

Yakup AKSOY
Mantı Keyfi-Kurucu Ortak
http://www.yakupaksoy.blogspot.com

MORFİKİRLER HABERİ:Doğanay gıda 21 ülkeye şalgam suyu içiriyor
http://www.morfikirler.com/yazi/doganay-gida-21-ulkeye-salgam-suyu-iciriyor

8.Franchising'10 Fuarında Mantı Keyfi'nin "TÜRKÇE MENÜ" ve "REMZİYE ANA EV TARHANASI"na Girişimciler Büyük İlgi Gösterdi


Mantı Keyfi; BAYİM OLUR MUSUN 8. FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARI'NDA "Dünyada TÜRKÇE MENÜ İle Mantı Keyfi" Gündemi ile girişimcilerle buluştu.Fuar 30 Eylül-3 Ekim 2010 Tarihlerinde CNR Expo Fuar Alanı/Yeşilköy-İSTANBUL'da girişimcilerin ziyaretine açık kaldı. UFRAD Başkanı Dr. Mustafa Aydın Fuar Açılış konuşmasında "Logal objeleri kullanarak global markalar yapmak mümkündür, ayrıca başka ülkelerin bölgesel kültür ve zenginliklerini de markanın içine dahil etmek lazım" dedi.

UFRAD Başkanı Dr. Mustafa AYDIN ve Ekibi Mantı Keyfi'nde .. Ulusal Franchise Derneği (UFRAD)Başkanı Dr. Mustafa Aydın konukları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Mantı Keyfi standını ziyaret ederek hem klasik ve yeni ürünleri test ettiler.Dr. Mustafa Aydın ve ekibi Mantı Keyfi'nin lezzet, vizyon, heyecanını paylaşarak geleceğe dair firma ortakları Yakup ve Mukadder Aksoy'la ilerleme plan ve görüşmeleri yaptılar.

Mantı Keyfi Kurucu Ortaklar ve Franchising Ekibi fuarda yurtiçi ve yurt dışı girişimcilerle görüşmeler yaptı. 2011 yılında öncelikle AB ülkelerinde Mantı Keyfi franchising şubeleri kurmayı planlayan Mantı Keyfi fuara ziyaret için gelen hem girişimci hem de franchising dünyasının lider kurum ve profesyonelleriyle bu amaca yönelik bağlantılar yaptı..

8.Franchising Fuarında Yatırımcı ve Girişimcilerin "Dünyada TÜRKÇE MENÜ İle Mantı Keyfi"ne ilgisi sürüyor. Mantı Keyfi standını ziyaret eden Bulgaristan Franchise Derneği Başkanı Dr.Eng Lubka Kolarova ile Mantı Keyfi'nin Bulgaristan'da üretim ve lojistik yapması konularında görüşmeler yaptı.

Romanya Franchise Derneği Başkanı Mr Constantin Anton Mantı Keyfi'nin ürünlerini test ederek bu ürünlerin Romanya'da üretimi ve AB ülkelerine sevkiyatının mümkün ve gerekli olabileceğini belirtti.

Mantı Keyfi'nin yeni ürünü "Remziye Ana Ev Tarhanası" fuarda girişimcilerden tam not aldı..Fuarla birlikte Mantı Keyfi'nin tarhanası hem Mantı Keyfi şubeleri hem de Kurumsal Toptan Satış Yoluyla tüketicilerle buluşuyor..

8.Franchising Fuarı bitiminde açıklama yapan Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy: "Her fuar gibi bu fuarda bizim için çok verimli geçti. Hem girişimciler hem de sektöre hizmet veren profesyonel kurum ve kişilerle görüşme ve bağlantılar yaptık.. Kısa zamanda netice alabileceğimiz görüşmelerimizde oldu.. 2011 ve sonraki yıllarda Mantı Keyfi'nin yeni ürün ve sunum farkları artarak devam edecek; sektör yaptığımız çalışmalarla renkli ve farklı şekiller alacak." diyor.
Mantı Keyfi İletişim Bilgileri :
Mukadder AKSOY GSM: 0532 447 69 22
Yakup AKSOY GSM : 0532 462 26 59
Tel : 0216 425 51 78
Fax : 0216 425 51 79
http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy