18 Haziran 2011 Cumartesi

İstanbul Lezzet Festivali'nde Mantı Keyfi Arzum Onan'a reklam filmi teklif etti,


Bu yıl altıncısı düzenlenen geleneksel İstanbul Lezzet Festivali’nde Türk Mutfağının en iyileri 14 Haziran gecesi Alzheimer Derneği yararına Kemer Golf & Country Club’da bir kez daha bir araya geldi. Mantı Keyfi ikinci kez katıldığı festivale Türk Mutfağının emsalsiz özel ürünü mantının inovatif-trend çeşitleriyle davetlilere lezzet yaşattı.. Aynı akşam alandaki Mobil Mantı Keyfi’ni tercih eden pek çok medyatik davetli ile Kurucu Ortaklar Mukadder ve Yakup Aksoy tek tek ilgilendi, fikir aldı.. ve Mantı Keyfi gönül dostu Danışmanları hem eğlenip hem de iş konuştular..


Arzum Onan Mantı Keyfi’nin reklam filmi teklifini tebessümle karşıladı, Orhan Gencebay memnuniyetini “Berhudar ol evlat” sözüyle iletti.
İstanbul Lezzet Festivalinde Mantı Keyfi Lezzetleri medyatik davetlilerin de ilgisiyle dolup taştı.. Orhan Gencebay, Mustafa Sarıgül ve Arzum Onan Mantı Keyfi ürünlerini test edip beğenen medyatik isimlerden bazılarıydı.. Özgür Şef' Mantı Keyfi ürünlerini test edip tamamına tam not verdi..


Mantı Keyfi Arzum Onan'a "-Daha çok para kazanıp reklam bütçesi oluşturduğumuzda
sizinle çalışmak istiyoruz" teklifini tebessüm ederek olumlu karşıladı.


Karidesli Kızarmış Mantı, Hamsili Mantı’yı test edip beğenen Orhan Gencebay Mantı Keyfi Kurucu Ortak Kemençe Sanatçısı Yakup Aksoy’a memnuniyetini “Berhudar ol evlat” sözüyle iletti..


Mantı Keyfi festival, konser, konferans ve benzer etkinliklere çalışanları, danışman ve dostları, aile fertleriyle birlikte katılmayı gelenek haline getiriyor.
İstanbul Lezzet Festivali kapsamındaki etkinlikte Mantı Keyfi kurucu ortaklar hemen mutfağın yanında kurulan masada personel, aile, ve dost ve danışmanlarla birlikte yedi, içti, eğlendi iş konuştu.. Mantı Keyfi’nin kuruluşundan beri gönül dostu ve Danışmanı Can Doğu ve eşi Neşe Hn. (Altis Danışmanlık), Perakende Sektöründe çok önemli projelere imza atmış Engin Yıldırım (MallArt Danışmanlık), Perakende sektöründe İK & Marka ve İletişim konularında etkin çalışmalar yapan Ayşen Laçinel (AL Danışmanlık), Mantı Keyfi’nin de PR’ını yapan başarılı iş Hanımı Mücella Çökmez ve Eşi Alper Bey, (Kromozom İletişim), Ali Rıza Ayın (YMM) ve eşi Hülya Hn. Birlikte Mantı Keyfi aile masasına iş, lezzet ve dostluk konulu bir akşam yaşadılar..


Sahnede Lex Empress, Barbaros, İstanbul Avrupa Oda Korosu müzik ile İstanbul’un en iyi 50 restaurantı lezzet ile ziyafet verdi..
Kemer Golf & Country Club, 14 Haziran’da Türkiye’nin en iyi restoranlarını, beş yıldızlı otellerini, barlarını, pastanelerini, cafelerini ve yiyecek içecek firmalarını “6. İstanbul Lezzet Festivali”nde buluştu. İstanbul’un en iyi lezzetlerinden Mantı Keyfi, Akıntı Burnu, Alcoholoco, Algida, Banyan, Burn, Cappy, Ceviz, Damla,Develi, Doğadan,Efes,Fish Of North, Fratelli La Bufalo, Giritli İdilica, Günaydın, Gülor Wine, Hardal, Herşey Aşktan, İskele Balıkçısı, Kahve Dünyası, Kalbim Benecol, Komili, Komşu Fırın, Lares Park Hotel, Levendiz Rum Meyhanesi- May-Terra Şarap, Black,Mama –Doors Group, Malatya Pazarı, Mantı Keyfi, Metro, Nestea, Nuhun Ankara, OctoberFest, Özgür Şef, Porsella, Portofino Stage, Reina, Rigatoni Savor, Simple Fine Food & Bakery, Super Fresh, Tamirhane, Tike, Venüs Pastanesi, 7 Catering, Reina-Suda, Wisteria Restaurant davetlilere en lezzetli yemeklerini sunmak içim adeta yarıştılar..

TARİH/YER: 14 Haziran 2011, Salı / Kemer Golf & Country Club -Kemerburgaz
VİDEO:http://www.dailymotion.com/video/xjbgg9_ystanbul-lezzet-festivalinde-manty-keyfi-arzum-onan-a-reklam-filminde-oynamayy-teklif-etti_news

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy