6 Mayıs 2010 Perşembe

İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri'nde Mini Çiğbörek ve Mantı Keyfi Farkı


Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri”nin on birincisi 5 Mayıs Çarşamba akşamı Ahırkapı parkında coşkulu kalabalıkların katılımıyla ve müzik eğlence gruplarının sunumuyla yapıldı. Güneşli bir bahar gününde profesyonel müzik grupları sahnede konser verirken alanın farklı yerlerindeki diğer müzik grupları katılımcıları gece boyunca çalıp oynattı. Alanda kurulan Anadolu ve İstanbul lezzet temsilcisi firma ve oteller hazırladıkları yemeklerle katılımcıların karnını doyurdu.. Bu yılki şenliklerde, diğer şenliklerden farklı olarak Mantı Keyfi'nin icadı olan "Mini Çiğbörek"ler herkesçe beğenildi.. Mantı Keyfi ve yeni ürünleri açık alanlarda da müşteriyle buluşmasının lezzet ve heyecanı aynı müşterilerin tekrar siparişleri ile kanıtlandı..

İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri gün bitimine kadar on binlerce kişinin katılımıyla Ahırkapı Parkında kültür, lezzet, eğlence ve coşkuyla kutlandı.
İstanbul ve Ahırkapı bölgesinin yerel lezzetleri, mahalle esnafları ve yerel işletmelerin stand kurduğu meydanda bölgedeki otellerle birlikte Mantı Keyfi markası müşterilerle buluştu.
Şenlik boyunca; Buzuki Orhan, Lüleburgazlı Küçük Hasan, Tamer Kum ve Trakya Ateşi, Göksenin İleri ve İstanbul Şarkıları Grubu, Koçani Orkestrası, Makedon Folk Orkestrası, Trakya All Stars, Zilli Perküsyon Topluluğu, Ahırkapı Roman Orkestrası, Pire Mehmet ve Roman Orkestrası, Babaeski Roman Orkestrası, Kolektif İstanbul, Semaver Kumpanya Tiyatro Topluluğu, Ankara’dan bu yıl ilk defa katılacak olan “İlle de Sokak” grubu ve Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden Roman grupları sahne aldı.
Amatör, profesyonel müzik grupları ve katılmcılar uyum ve neşe içinde şenlik boyunca birlikte eğlendiler.

Mantı Keyfi'nin açık ve fast food alanlar için tasarladığı "İçeçek ve Mantı Keyfi Tava"sı ile sunulan mantı ve çiğbörekler müşterilerden tam not aldı
İlk kez Rock'n Coke 09'da İstanbul park'da kullanılan "İçeçek ve Mantı Keyfi Tava"sı ve içinde taşınan mini çiğbörek ve mantılar şenlik alanının her tarafına taşınarak ayakta, oturarak ve yürürken tükedildi.. Ürün çeşitliliği yanında sunum farkları ve sağlıklı ve hızlı niteliğiyle Mantı Keyfi açık alanların vazgeçilmez marka ve ürünü oluyor. İçeçekle ürünün aynı kapta taşınmasında dolayı bir eli boşda kalan müşteriler hareket ve yaşama özgürlüğne kavuşuyor.

Şenliklere katılan yediden yetmişe tüm katılımcılar Mantı Keyfi ürünleriyle aynı zevk, lezzet ve mutluluğu yaşadılar
İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri'ne katılanalar arasında çoçuklu aileler, gençler, yetişkiler, ve turistler aynı zevk ve heyecanla ürünleri tükettiler. Turistler mini çiğbörek ve çikolatalı mantı'yı daha çok tercih etti. Yetişkinler klasik mantıyı tercih etti. Gençlerin tercihi Mini Çiğbörek ve Çikolatalı mantı oldu.. Ama genelde en çok tercih edilen Mantı Keyfi'nin özel ürünü olan kıymalı, peynirli, patatesli, ıspanaklı mini çiğbörekler oldu.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com