20 Eylül 2012 Perşembe

Franchising Fuarında Baybars Altuntaş Mantı Keyfi'nin İnovatif Ürün ve Sunumlarını Test Etti


UFRAD ( Ulusal Franchising Derneği )' nin düzenleyip Medya Fors'un desteklediği Bayim Olur musun? 10. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 2012 13-16 Eylül 2012 tarihinde CNR EXPO Fuar Merkezinde gerçekleşti.

2005 yılında kurulan Mantı Keyfi 2007 yılından beri fuarda yerini alıyor. 14 franchise şube ile ilerleyen  Mantı Keyfi fuarda beşinci kez girişimcilere mevcut ve gelecekle ilgili üretim ve paylaşım planlarını sundu... Fuarda bir konferans veren Baybars Altuntaş Mantı Keyfi’nin inovatif ürün ve sunumlarını test etti ve Kurucu Ortaklar Yakup ve Mukadder Aksoy ile sektörle ilgili girişim ve marka konulu görüş paylaşımında bulundu.

World Franchise Council-WFC (Dünya Franchise Konseyi) Toplantıları ve Yaklaşık 50 Ülkenin Katılımı ile Gerçekleşen fuarda Türkiye ve Dünyanın önemli franchise markaları girişimcilerle buluştu.

Bir sonraki "Bayim Olur musun? 11. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 12-15 Eylül 2013" tarihinde CNR EXPO Fuar Merkezinde yapılacak.

VİDEO:Franchising Fuarında Baybars Altuntaş Mantı Keyfi'nin İnovatif Ürün ve Sunumlarını Test Etti
BAYBARS ALTUNTAŞ “-ULUSAL MARKALARA ÖNEM VE DESTEK VERMELİYİZ” DİYOR
Baybars Altuntaş Mantı Keyfi standında markanın inovatif ürün ve sunumlarını test etti. Mantı Keyfi’nin satışlarını % 40 oranında artıran Paket Servis Kutusu, Açık alan ve festivaller için tasarlanan Mantı ve İçecek Taşıma Kabını incledi. Mantı ve çiğbörekleri ilgi ve keyifle test etti.

DEULCOM INTERNATIONAL'ın kurucusu Baybars Altuntaş Franchising Fuarı kapsamında verdiği konferans da olduğu gibi yalın, net akıcı ve akılcı görüşleri ile işimize değer kattı..
Onun markalaşma öyküsünü anlatan "OTOBÜSTEN İNDİM BMW’YE BİNDİM" kitabını canlı okumuş anlamış gibi olduk...

Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy “Baybars Altuntaş’a standımızı ziyareti esnasında görüş ve önerileriyle gösterdiği ilgi ve kattığı değer için teşekkür ederiz” dedi.

EGEMEN BAĞIŞ “35 MİLYAR DOLAR OLAN TÜRKİYE PAZARI 2023’DE 50 MİLYAR DOLAR OLACAK” DEDİ
Franchising Fuarı 2012’nin açılışına AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Malezya Ekonomi Bakanı Dato Srı İsmail Sabri Bin Yaakob, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, İstanbul Valisi H. Avni Mutlu, Istanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük, UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, 50’yi aşkın ülkenin Dernek Başkanları, dünyanın ve ülkemizin önde gelen yatırımcıları ve Franchise markaları katıldı.

AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış konuşmasında “Ülke olarak 35 milyar dolarlık bir sektörü temsil ediyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda bu rakamı 50 milyar dolara çıkarmayı ümit ediyoruz. İyi bir marka olmadan bu rakamlara ulaşamayız. İnsanlar artık tasarladıkları konseptleri ihraç ederek marka oluyor, katıldığım müzakerelerde İstanbul markası koz olarak en büyük silahımızdır” dedi.

Dr. Mustafa Aydın “Günümüzde marka olmak perakendeciğin olmazsa olması haline geldi. Bir ülkeye girebilmenin tek yolu marka olmak, bizler UFRAD olarak Türk markalarının uluslararası olarak rekabeti için 1470 marka ile çalışıyoruz. Avrupa’da bu sayı ile birinci sıradayız.” dedi.

BİLGİ LİNKİ: Mantı Keyfi Franchising Şartları 2013:
http://www.mantikeyfi.com/mantifranchising.html

VİDEO LİNKİ:Mantı Keyfi Franchising Şartları 2013: 
http://www.youtube.com/watch?v=GMPDV2piRok&feature=channel&list=UL

http://www.mantikeyfi.com/
http://www.deulcom.com.tr/
http://www.ufrad.org.tr/