5 Haziran 2013 Çarşamba

Marmara Üniversitesi Mezunları 2013 Buluşmasında Mezun ve Kurucu Ortaklar Yakup - Mukadder Aksoy Mantı Keyfi Ziyafeti Veriyor.

130.Yılımızda Marmara Üniversitesi Mezunları buluşuyor. Yüksek Ticaret Mektebi, İstanbul İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi, Marmara Üniversitesinin yeni ve eski mezunları bir etkinlikte buluşuyor. Buluşmada Konu ile ilgili farklı aktiviteler müzik ve sahne sunumları olacak. Etkinlik süresince yeme içime konularında ikramlar olacak.

1985 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan Yakup ve Mukadder Aksoy Kurdukları Mantı Keyfi markası ile buluşmanın yemek sponsorluğunu üstlenmişler...

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR BULUŞUYOR ETKİNLİĞİNİN AKIŞ PROGRAMI:
TARİH: 08.haziran.2013 cumartesi saat:14.00-17:00
YER: : İktisat Fakültesi önü M.Ü. Göztepe Yerleşkesi
Açılış konuşmaları 14:00-15:00
Müzik: 15:00-17:00
40.yıl mezunlarına anı plaketi
Spor, kültür, sanat, bilim alanında başarılı öğrencilere plaket takdimi
Yüksek Ticaret başarı ödülleri takdimi
Yemek (Mantı Keyfi, içecek, çeşitli ikramlar)
Mezun-öğrenci tanışmaları

Yüksek Ticaret, Akademi, Marmara Üniversitesi İİBF Mezunlarını, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyelerini öğrencilerimizi ve tüm mensuplarımızı “mezunlar buluşuyor” etkinliğimize bekliyoruz…
İSTİVAK İLETİŞİM:http://www.yuksekticaretli.org/mezunlar-bulusuyor-08-06-2013.html

MANTI KEYFİ VE KURUCU ORTAKLAR YAKUP VE MUKADDER AKSOY HAKKINDA:
2005 yılında Beykoz-İstanbul’da kurucu Ortaklar Yakup ve Mukadder Aksoy’un 5 M2’lik evlerinin mutfağında başladığı bu girişimcilik hareketi her geçen gün daha çok kitle ile buluşarak büyüyor. Mantı Keyfi bu gün 16 Franchise şube ile Türkiye genelinde hizmet veriyor..

Türkiye’nin B ve A+ noktalarında, beş yıldızlı oteller ve elit restaurantlarında Mantı Keyfi mutfağında üretilen mantılar sunuluyor. Rock’n Coke Festivali, Chill Out Festival İstanbul gibi pek çok etkinlikte başarılı hizmetler veren Mobil Mantı Keyfi farklı alanlarda inovasyonlarla daha çok müşteriyle buluşuyor.