7 Haziran 2010 Pazartesi

Bursa FSM Mantı Keyfi Şubesi “Hayvancık Şekilli Çocuk Menü” İle Yükseliyor


Bursa FSM Bulvarında açılan Mantı Keyfi’nin ürünleri sadece o bölgeden değil Bursa’nın her yanından gelen müşteriler tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanıyor. Mantı Keyfi'nin açıldığı il günden beri başta kızarmış mantı, mini çiğbörek, çikolatalı mantı ile tanışan Bursa’lılar en çok “Hayvancık Şekilli Çocuk Menü”ye ilgi gösteriyor..

Bursa FSM Bulvarı Mantı Keyfi ile yükselmeye devam edecek.
Mantı Keyfi’nin Bursa Şube Franchise Ortak Burcu Özkaya “Son yıllarda Bursa’da seçici müşteri kitlesinin tercihleriyle gelişen Nilüfer ve Bursa FSM Mantı Keyfi’nin yeni trend konsept ve ürünleriyle daha da yükselecek. Mantı Keyfi ürünlerinin Bursa’nın klasik ürünü İskender gibi çok sevilmesi bizi mutlu ediyor.” diyor.

Mantı Keyfi Bursalı Kadın Girişimcileri Destekliyor.
Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder Aksoy10-14 Ağustos 2009’da beş gün devam eden TOBB Bursa İl Kadın Girişimciler Kurulu Eğitim Komisyonunun düzenlediği "Girişimcilik Akademisi" projesiyle eğitim programı kapsamında Bursalı kadın girişimcilerle deneyimlerini paylaşmıştı,
Mukadder Aksoy söyleşi esnasında yaptığı konuşmada girişimcilerin başarılı olabilme kriterlerini şu sözlerle özetlemişti “Girişimciler öncelikle iyi bildiği veya çalışınca başarabileceği bir konuda çalışmalı. İşe başlangıçta en az masraf ve yatırımla başlanmalı. Mutlaka “borç kaynak” değil, “öz kaynak” finansmanı ile işe başlanmalı. İş yeri seçimi o işin başarılı olabileceği bir nokta ve lokasyonda olmalı. İşin yürütümü için “usta ve çok vasıflı pahalı personel” e bağımlı olunacak işler tercih edilmemeli. İşin yürütümü esnasında “fire ve kayıplar” olmayacak ya da en az olacak işler kurulmalı.” tespitlerini paylaşmıştı..

Mukadder Aksoy ”Bursa’da açılan yeni Mantı Keyfi şubesini Kaan Karaguz ve Burcu Özkaya’nın birlikte açmaları daha önce yapılan çalışmaların ve konulan hedeflerin uygulaması olarak görünüyor” diyor.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
Bursa FSM Mantı Keyfi:
FSM Cumhuriyet Mah. Nilüfer Hatun Cad. No: 2/B Nilüfer-Bursa
Paket Servis Tel:0224 452 55 65