9 Mayıs 2010 Pazar

“Chill-Out Festival İstanbul 2010”a Mantı Keyfi 4 .Kez Katılıyor


5. kez düzenlenen Chill Out Festival İstanbul’a Mantı Keyfi bu yıl da 4. kez katılıyor. Mantı Keyfi açık alanlarda festival, şenlik ve etkinliklerde ilk olarak KC&GC’de 2007’de başlamıştı. O yıl katıldığı festivalde katılımcıların gösterdiği ilgi ile sonraki her yıl Mantı Keyfi festivalin klasiği haline geldi. Chill Out Festival İstanbul ile başlayan Mantı Keyfi açık alan aktivitesi sonraki yıllarda Rock’n Coke festivalleri, İstanbul Caz Festivali, Avrupa Binicilik At Yarışları, Boğazlar Komutanlığı Yat Yarışları, İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri ve benzer pek çok açık alan etkinliklerinde on binlerce kişi ile buluştu. Açık alanlarda içecek ve mantı’yı aynı kapta taşıyan kutu bu etkinliklerde tasarlandı ve halen kullanılıyor.

Chill Out Festival Istanbul 2010 5. Kez Kemer Golf & Country Club’ta 23 Mayıs 2010 Pazar Tekrarlanıyor.
Türkiye'de rafine müzikseverlerin tek radyosu Lounge o2 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival Istanbul’un beşincisi 23 Mayıs 2010 tarihinde Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşiyor!
Her sene büyük bir sabırsızlıkla beklenen Chill-Out Festival Istanbul, 23 Mayıs Pazar günü saat 12’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhteşem bir doğanın tam ortasındaki festival alanı ve dünya çapında ün yapmış birbirinden seçkin grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.
Geçtiğimiz yıl yaklaşık 10,000 kişilik müziksever topluluğunun katılımıyla gerçekleşen ve 'Festival' kavramına yeni bir boyut getiren Chill-Out Festival Istanbul, gerek müzikal içeriği, gerekse hizmet kalitesi ve yaratılan eşsiz atmosfer açısından tüm katılımcılardan tam not almıştı.
Kemer Golf & Country Club’da 10 km'lik bir orman içinde düzenlenecek festivalde, cazdan trip-hop’a, latin’den etnik tarzlara kadar geniş bir müzikal yelpazede, her zevkten, her yaştan dinleyiciye hitap eden farklı müzikleri dinleme imkanı sunuluyor. Kesintisiz 12 saat müziğin olacağı festivalde bu sene Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin gibi isimler Chill-out Festival İstanbul sahnesinde boy gösterecek.
Uzanın, gözlerinizi kapayın ve unutamayacağınız bir Pazar gününe daha tanık olmaya hazırlanın çünkü Chill-Out Festival Istanbul sizlere müzikten ötesini de vaat ediyor…
5. kez düzenlenen Chill Out Festival Istanbul; 4. kez katılacak Mantı Keyfi ile birlikte geleneksel bir hal alıyor..

Tarih: 23 Mayıs Pazar
Saat: 12:00 dan 24:00’ kadar
Mekan: Kemer Golf & Country Club
Adres: Göktürk beldesi, Uzunkemer Mevkii Eyüp / İstanbul
Telefon: 212 239 70 10
Lounge o2 FM 96.0
Bilet fiyatı: 67,50 TL=Biletix: https://www.biletix.com/static.htm?page=sp13
info@loungefm.net
http://www.chilloutfest.com
http://www.kg-cc.com
http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com