4 Nisan 2010 Pazar

mantikeyfi.com Bu Yıl 8.Altın Örümcek Ödüllerine Aday


Kurulduğu 2005 yılından beri gerek müşteri gerek girişimcilerden gördüğü ilgi ile mantikeyfi.com sitesi benzer siteler arasında en çok bilinen, bulunan, güncel kalan bir site durumunda... Sayfanın açılmasıyla birlikte görünen ilk fotoğraf ile ziyaretçiye gerekli mesajı bir fotoğrafla veren site; içeriği ile de göz dolduruyor. Ziyaretçilerin firma hakkında bilip öğrenmek istediği konuları, resim, haber, video, ve sosyal paylaşım siteleri ve yakupaksoy.blogspot.com'a link vererek zenginleştiriyor.

Mantı Keyfi Cafe&Restaurant konsepti ilk şube olan Kavacık Mantı Keyfi açılmadan önce bir yıl boyunca menü ve konsept çalışması yapılmıştı.. Mantı Keyfi logosu profesyonel bir ekip ve firma kurucu ortaklarıyla birlikte 45 günde hazırlanmıştı..Mantı Keyfi'nin ilk web sitesi DBS tarafından bir ay gibi bir sürede hazırlandı.. Mantı Keyfi logosunun flash animasyonu bu dönemde hazırlandı.

Çağrı Cilara, Yakup Aksoy, Korhan Ondoğan Mantı Keyfi & Artetasarım Rock'n Coke 09'da hem mantı pişiriyor hem web sitesi çalışması yapıyor..
Mantı Keyfi'ni franchisingle Türkiye ve Dünya'ya açılma sürecinde site Artetasarım tarafından Çağrı Cilara ve Korhan Ondoğan'la birlikte hazırlandı.. Aynı mahallede yaşayan Çağrı Cilara mantikeyfi.com ile artetasarim.com işini başlatmış oldu.. Site üç ayda hazırlandı..
Firma ortakları ve siteyi hazırlayan ekip fuar, etkinlik ve Rock'n Coke gibi Müzik festivallerinde birlikte mantı pişirdi, işini anlattı yaşayarak geliştirdi.. Firma hakkında daha çok bilgi sahibi olmak ve esas ruhunu yansıtabilmek için içine girip çalışmak gerektiğine inanan ortaklar Franchising fuarında broşür dağıttı, Rock'n Coke festivalinde mantı pişirdiler.. Bu ve benzer aktiviteler başarılı çalışmanın en önemli kısımlarından biriydi..

"Konusunda en iyi olmayı hedefleyen Mantı Keyfi en iyilerle birlikte çalışarak yükseliyor." sloganını MANTI KEYFİ & ARTETASARIM çalışmasıyla bir kez daha kanıtlamış oluyor.

İnternetin Oscar’ı Deniliyor

Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde 32 kategoride 2009 yılının en iyi web siteleri ve internet teknolojileri alanındaki projeler ödüllendirilecek.
Aynı zamanda internetin Oscar’ı da deniliyor.

Bu sene Altın Örümcek Ödülleri kapsamında mantikeyfi.com, Cafe & Restaurant kategorisinde aday.

Final değerlendirmeleri sonucunda jürinin oyları ile belirlenmiş olan ödül sahipleri Eylül ayında düzenlenecek olan ödül gecesinde açıklanacak.

2009 yılında gerçekleştirilen 7. Altın Örümcek Web Ödülleri 4.000’e yakın davetlinin katılımıyla Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirilmişti.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com