18 Temmuz 2011 Pazartesi

Rock'n Coke 2011'de Mantı Keyfi’nin “Rockanane, Mantı ve İçecek Taşıma Kabı” Çok Sevildi..


16-17 Temmuz 2011 tarihlerinde Hezarfen Hava Alanı’nda Coca-Cola ve Pozitif tarafından düzenlenen Rock’n Coke 2011 Festivali on binlerce müzikseveri bir araya getirdi. Ana Sahne’de Türkiye ve Dünyadan pekçok Rock Starı sahne alırken alternatif sahnelerde farklı show ve etkinliklerle keyifli bir festival yaşandı..


Türk Mutfağı’nın yükselen trend markası Mantı Keyfi üçüncü festival için özel tasarladığı “Rockforever yapan Rockanane” t-shortü ve görsel malzemesiyle katıldı.. Mantı Keyfi’nin Başra Rock’n Coke ve açık alan festivalleri için tasarladığı “Mantı ve İçecek Taşıma Kabı” birbirinden lezzetli ürünleri festival alanının her yanına taşıdı… Her iki malzeme Rockseverlerin çok ilgisini çekti ve Mantı Keyfi satış hasılatını bir önceki festivale göre % 50 artırmış oldu..

Ana Sahnede İlk Gün:ÇİLEKEŞ, KURBAN, THE KOOKS, DUMAN, MOTÖRHEAD, LIMP BIZKIT, MANYDJ'S sahne aldı.. İkinci gün ise: GRİPİN, FRIENDLY FIRES, ATHENA,SKUNK ANANSIE, PAOLO NUTINI, TRAVIS sahne aldı.


“MANTI İÇİN ÖYLE BİR TAŞIMA KABI TASARLAMALIYIZ Kİ NİTELİK OLARAK HAMBURGER, PİZZA, KÖFTE VE DİĞER ÜRÜNLERİNKİNDEN DAHA İYİ OLSUN VE ÇOK BEĞENİLSİN..”
Mantı Keyfi Kurucu Ortak Yakup Aksoy anlatıyor: “İlk kez 2007 yılında katıldığımız Rock’n Coke festivalinde ürünlerimizi plastik tabaklarda sunmuştuk.. Ama gördük ki içecek ve colaa’nın birlikte taşınması mümkün olmuyor, en hafif rüzgarda plastik kap ve mantı uçup gidiyordu.. İşte bu duruma bir çözüm üretmek ve mantı ve içeceği tek elde taşıyan kabı üretme fikrimiz doğdu.. Ürettik çok beğenildi.. Şimdi bir kap ve bir tabak ile tüm ürünlerimizi sunabiliyoruz, lezzet ve güvenle..”


İşte Rock’n Coke ve açık alanlar için tasarlanan Mantı ve içecek kabıyla “ kahvaltı, menemen, gözleme, mantı, çiğbörek ve içecekler" tek elde taşındı afiyetle yenildi, diğer boş kalan elle de "rockforever" yapıldı..


“ROCKANANE VE ROCKFOREVER” TİŞÖRTLERİYLE LEZZETLİ MANTILAR SUNULDU.. ROCK SEVENLER MANTI KEYFİ'Nİ ÇOK SEVDİ..”

Kurucu Ortak Mukadder Aksoy anlatıyor “Biz her zaman işimizin içinde olduk… Konserlerde hem mutfakta çalıştık hem de konser izledik.. Rock starları ve kültürünü araştırdık ve kitleyle daha iyi iletişim kurmak için onların ilgisini çekecek “Rockforever yapan Rockanane” tişörtünü tasarladık.. Tişörtü gören herkes tebessüm ve ilgiyle karşıladı.. Mantı satıp para kazanmak yanında bu ilgi ve tebessüm bizim için çok kıymetliydi.."


SAHNE SHOWU VE FESTİVAL ORGANİZASYON BAŞARISI POZİTİF VE COCA COLA’NIN BİRLİKTE UYUMLU ÇALIŞMASININ FİNALİYDİ
Rock’n Coke festivalleri yapıldığı her yıl bir önceki yıla göre daha organize ve zenginleşerek ilerliyor.. Pozitif ve CocaCola bu organizasyonda birlikte başarılı çalışmalar sergiliyor.. Rock’n Coke 11 önceki yıllara göre, idari, güvenlik, temizlik, park, ulaşım, kurulum, altyapı, reklam açısından çok daha başarılıydı..


Festival alanı konser saatinden iki gün önce her şeyi ile hazırdı ve elektrik su kullanımı konser ertesi pazartesi günü saat 10:00 kadar verildi.. İşletmeci ve katılımcılar için bu hizmet ve durum çok kıymetliydi..

KATILIMCILAR KOLUNDAKİ BİLEKLİKLE ALANDA KURULAN İSTASYONLARDA FACEBOOK PROFİLİNE ULAŞIP DURUMUNU GÜNCELLEYEBİLDİ..
Rock’n Coke 2011'in öncekilere göre en önemli farkı katılımcıların alanın her yanına kurulan istasyonlarda Facebook Profiline girip Durumunu güncellemesi; "yorum, beğen .v.b." yapabilmesiydi.. Müzikseverler bu hizmeti fark etti ve çok sevdi.. Bu istasyonlarda kuyruklar oluştu.. Sosyal Medya böylece yaygınlık, etki ve gerekliliğini sergilemiş oldu festivalde..


“BİR SONRAKİ FESTİVALDE ALANDA YENİ FARKLAR VE ÜRÜNLERLE SAHNEDE “Yakup Aksoy & KEMENÇEYLE ANADOLU” GRUBUMLA HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”
Rock'n Coke 2011’de mutfak arkası ve alanda Karadeniz Kemençesiyle çalıp söyleyen Mantı Keyfi Kurucu Ortak Yakup Aksoy:” Bir sonraki Rock’n Coke’da “Yakup Aksoy & KEMENÇEYLE ANADOLU” grubumla sahnede, Mantı Keyfi’yle mutfakta renkli ve farklı sunumlar yapmak istiyorum” dedi…
http://www.mantikeyfi.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy