17 Mayıs 2010 Pazartesi

Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde Mantı Keyfi Binlerce Öğrenci İle Buluştu..


İzmit Kocaeli Üniversitesi sosyal tesisleri alanında gerçekleşen Üniversite Bahar Etkinlikleri binlerce üniversite öğrencisinin katılımı ve sahne etkinlikleriyle şölene dönüştü.. Şehrin dışında Kandıra yolu üzerinde Kampus alanında öğrenciler bir taraftan sahne şovlarıyla keyiflenirken diğer yandan etkinlik alanında yöresel lezzetlerle karın doyurdular.. "Mantı" yı daha çok müşteri kitlesi ile buluşturmayı hedefleyen Mantı Keyfi alanda yerini aldı..

Şenliklerde öğrencilerin anne sevgisi ve hasretini Mantı Keyfi giderdi..
Şenlik süresince Mantı keyfi'nin anne-anneanne şeklindeki logosu ve ürünleri öğrencilerin önce dikkatini çekti ve lezzetli Mantı keyfi ürünleri ile anne hasreti ve şefkati giderildi.. konser alanında hem lezzetli hem de duygusal buluşma sağlandı..

Mantı Keyfi kalabalıkların bulunduğu farklı etkinliklerde bulunmayı Mantı ve Türk Mutfağını geliştirmek ve tanıtmak adına görev sayıyor.

Mantı Keyfi kurulduğu 2005 yılından beri bir taraftan Cafe & Restaurant diğer taraftan fast food formatında hizmet veriyor.. İlk yıldan beri açık alan iş ve ev toplantılarında hizmet veren "Mobil Mantı Keyfi" bu güne kadar yüz binlerce kişiyi Mantı ile buluşturdu..
Başta Rock'n Coke Festivalleri, Chill Out Festival İstanbul, İstanbul Caz Festivali, İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri, Gepgenç Festivali/Bilgi Üniversitesi bu etkinliklerinin birkaç tanesine örnektir..
http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com