5 Mart 2014 Çarşamba

İzmir Mavişehir'de Gurme Mantı Keyfi Başlıyor

Mantı Keyfi İzmir Mavişehir'de yeni açacağı şube ile hizmet verecek. Franchisingle büyüyen Mantı Keyfi Park Yaşam Ticaret Merkezi teras katında 110 M2 kapalı alan, teras, bahçe ve çocuk oyun parkı ile müşterilerine hizmet verecek.
Mantı Keyfi mekanda masaya garsonla servis, Çiğli, Bostanlı ve yakın bölgelere Paket Servis ile mantı çiğ börek ve konsept ürünlerini sunacak.

İZMİR MAVİŞEHİR GURME MANTI KEYFİ MENÜSÜ:
Mantı Keyfi kıymalı, ıspanaklı, karidesli, kepekli, çikolatalı, klasik, kızarmış çeşitlerden oluşan 10 çeşit mantıyı İzmir Mavişehir’deki şubesinde sunacak.. Mantı Keyfi’nde mantı çeşitlerimizin yanında her gün zeytinyağlılar, çorba ve etli yaprak sarma, güveç, içli köfte, çok özel tatlı çeşitleri ( İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı) salatalar, ara sıcaklar (Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte ) ürünleriyle de hizmet verecek. Ayrıca bu şubede Özel soslu tavuk biftekten ZenCo ve dana antrikottan EsmerSo isimli iki yeni ürünü yeni ve özel soslarla sunacak... Menüde Şinitzel, Tavuk Izgara, Köfte de var.
İZMİR MAVİŞEHİR GURME MANTI KEYFİ ADRES VE TELEFONU:
ADRES: Mavişehir Park Yaşam Ticaret Merkezi Teras 1. Kat
TEL: 290 1 771 GSM:0533 579 41 53
AÇILIŞ TARİHİ: 9 Mart 2014 Pazar SAAT:13:00-15:00

www.mantikeyfi.com