7 Temmuz 2010 Çarşamba

Mantı Keyfi, MallartTurkiye ve Tulpian İstanbul-Boğaziçi Kahvaltı Sonucu: İstihdam ve Lezzet Yükselecek.


İstanbul yaz sıcağını yaşarken perakende sektörü yeni projelerle Türkiye genelinde hareketli anlar yaşıyor. Mantı Keyfi; Marka Danışmanı Engin Yıldırım’la birlikte Tulpian’ın devam etmekte olan Türkiye projelerinde yer almak üzere kahvaltıda buluştu.. Tulpian’ın Beylerbeyi Merkez Ofisinde yapılan toplantıda sektörün bugün ve yarını hakkında değerlendirmeler ve Mantı Keyfi’nin faaliyet göstereceği projeler çalışıldı.. Ev sahibi Tulpian Firma Yöneticisi Gülden Dokuzoğlu devam etmekte olan projelerin emsallerine göre ticari ve mimarı anlamda farklılıklar içerdiğini belirtti..

Mantı Keyfi Tulpian’ın Erzurum Kervansaray AVM projesi için yatırımcı adaylarını seçiyor.
Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy “Tulpian'ın Erzurum Kervansaray AVM projesi için yatırımcı seçerken ince eleyip sık dokuyoruz. Lise’den sonra ev dışında ilk yaşadığım, yüksek tahsilime başladığım Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’ndeki öğrencilik yıllarımda Erzurum’u sevmiştim.. Şimdi Mantı Keyfi ile birlikte Erzurum’da ikamet eden vizyonu uygun güçlü bir yatırımcı ile tekrar orada olmak istiyoruz. Tulpian ile vizyon birlikteliğimizden dolayı diğer projelerde de olmak için çalışıyoruz.” diyor.

Engin Yıldırım “Yeni Mavi-Beyaz homeofisimde sektöre yeni bir heyecanla farklı projelerle hizmet vereceğim” diyor.
Mantı Keyfi’nin marka danışmanı Mallart Kurucu Ortağı Engin Yıldırım “AVM Kiralama, yönetim ve perakende sektöründeki deneyimlerimi yeni homeofisimde yeni bir heyecan ve farklılıklarla işe ve istihdama dönüştüreceğim. İşimi severek yapıyorum, işini sevenlerle çalışıyorum.” diyor.
Engin Yıldırım yönetimindeki MallartTürkiye proje geliştirmeye yönelik çevreye duyarlı, sanatı ve mimariyi ön plana çıkartan alışveriş merkezi projeleri yaratır. Bunlar yapılırken konfordan, trafik çözümlerinden ve otopark kapasitesinden ödün vermez. Alışveriş merkezini proje aşamasından itibaren ele alıp, verimliliği ve yaratıcılığı ön planda tutarak işletmeci gözüyle tecrübelerini paylaşıyor.

Gülden Dokuzoğlu “Tulpian projeleri emsallerine göre ticari ve mimarı anlamda önemli farklar içeriyor” diyor.
Tulpian Türkiye Merkez Ofis Yöneticisi Gülden Dokuzoğlu “Yapılmakta olan Tulpian projeleri hem ticari hemde mimari anlamda farklılıklar içeriyor.. Hizmete girecek olan yeni projelerimiz perakende sektöründe girişimci ve yatırımcılara karlı işler, müşterilere memnuniyet kazandıracak.” diyor.
Tulpian’ın devam etmekte olan projeleri: Elazığ Power Center, Erzurum Kervansaray AVM, Bodrum Halikarnas AVM, Kahramanmaraş AVM olarak bildiriliyor.

Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder Aksoy “Tulpian’daki iş kahvaltında en çok iş ortaklarımızla birlikte olmayı ve Gülden Hanımın kendi eliyle yaptığı lezzetli kepek ekmeğini sevdim” diyor..
Mukadder Aksoy “Kahvaltı sırasında Beylerbeyi-İstanbul Boğaziçinin güzelliği, serinliğini birlikte yaşadık. Kendimizi iş toplantısında değil, Gülden hanımın evinde misafir gibi bulduk.. Keyfili zaman geçirdik iyi kararlar aldık. Bu toplantı ve çalışmayı bitirmek ve ofisimize geri dönmek en zor olanıydı.” dedi..

http://www.mantikeyfi.com
http://www.mallartturkiye.com
http://tulpian.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com