31 Mayıs 2010 Pazartesi

Mantı Keyfi Mayıs Ayı Festivallerinde On Binlerce Gençle Buluştu


Mayıs ayında yapılan etkinlik ve festivallerde Mantı Keyfi yediden yetmişe on binlerce yeni müşteri ile buluştu. Firmanın açık hava etkinlikleri için tasarladığı “mantı ve içecek taşıma kabı” müşteriler tarafından hem çok amaçlı olarak kullanılıyor hem de çok seviliyor.

İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenliklerinde Mantı Keyfi Farkı
5 Mayıs 2010’da tekrarlanan İstanbul 2010 Ahırkapı Hıdrellez Şenliklerinde Mantı Keyfi on binlerce kişinin sevgi ve ilgisiyle karşılandı. Buzuki Orhan, Lüleburgazlı Küçük Hasan, Tamer Kum ve Trakya Ateşi, Göksenin İleri ve İstanbul Şarkıları Grubu, Koçani Orkestrası, Makedon Folk Orkestrası, Trakya All Stars, Zilli Perküsyon Topluluğu, Ahırkapı Roman Orkestrası, Pire Mehmet ve Roman Orkestrası, Babaeski Roman Orkestrası, Kolektif İstanbul, Semaver Kumpanya Tiyatro Topluluğu, Ankara’dan bu yıl ilk defa katılan “İlle de Sokak” grubu ve Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden Roman grupları sahne aldı.
Ahırkapı Parkında yapılan şenliklerde her kesimden katılan 50 bin müziksever alan ve sahneden yükselen müziğin zevkini yaşarken mutfakta Mantı Keyfi ile beslendi.

Chill Out Festival İstanbul 2010’da Mantı Keyfi 4. kez müzik severlere hizmet verdi. Mantı Keyfi satış hasılatı bir önceki yıla göre iki kat arttı.
Yapılan her yeni etkinlik ve festivalde aranan ve daha çok müşteri ile buluşan Mantı Keyfi bu yıl 5.kez yapılan Chill Out Festival İstanbul 2010’a 4. Kez katılarak 10 bin kişiye hizmet verdi. Bu festivalde müzikseverler Mantı Keyfi’nin daha çok kızarmış mantı ve çikolatalı mantısını tercih ettiler.
Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin gibi isimler Chill-out Festival İstanbul sahnesinde canlı performans sergiledi.

Koç Üniversitesi baharı müzik ve Mantı Keyfi ile karşıladı. Festival sonrası Üniversite yakınında hizmet veren Sarıyer/Maden Mantı Keyfi şubesinde satışlar 3 kat arttı.
Her yıl geleneksel olarak yapılan Koç Üniversitesi Bahar Şenliklerinde gün ortasında yağan ve sonra duran yağmura rağmen program aksamdı. 9 000 kişinin katıldığı şenlikte pek çok sponsor firma yanında logal ve global yiyecek markalarının temsilcileri mutfakta hizmet verdi.
Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampusunde yapılan bahar şenliklerinde Ajda Pekkan, Nil Karaibrahimgil, Duman ve MFÖ canlı performansıyla sahne aldı. Kampus alanında 8 000 öğrenci bir taraftan sahne şovlarıyla keyiflenirken diğer yandan etkinlik alanında Mantı Keyfi’nin anne ürünü lezzetlerle karın doyurup hasret giderdiler.
Koç üniversitesi öğrencileri Mantı Keyfi ürünlerinden klasik mantı ve mini çiğbörekleri tercih ettiler. Festival sonrasında Üniversite yakınında hizmet veren Sarıyer/Maden Mantı Keyfi şubesinde satışlar 3 kat arttı.

Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenliklerinde Mantı Keyfi ilk kez İstanbul dışında açık alanda hizmet verdi
İzmit Kocaeli Üniversitesi sosyal tesisleri alanında gerçekleşen Üniversite Bahar Etkinlikleri binlerce üniversite öğrencisinin katılımı ve sahne etkinlikleriyle şölene dönüştü.. Şehrin dışında Kandıra yolu üzerinde Kampus alanında 8 000 öğrenci bir taraftan sahne şovlarıyla keyiflenirken diğer yandan etkinlik alanında yöresel lezzetlerle karın doyurdular.
Şenlik süresince Mantı keyfi'nin anne-anneanne şeklindeki logosu ve ürünleri öğrencilerin önce dikkatini çekti ve lezzetli Mantı keyfi ürünleri ile anne hasreti ve şefkati giderildi.. Konser alanında hem lezzetli hem de duygusal buluşma sağlandı..
Engin Yıldırım’ın Mavi-Beyaz Evinde Perakende Zirvesi ve Mantı Keyfi.
Mantı keyfi’nin Marka Danışmanı Engin Yıldırım'ın "Mavi-Beyaz" evinde verdiği iş partisinde perakende sektörünün en iyileri birlikteydi.. AVM kiralama firma sahipleri, yöneticileri, marka sahipleri, profesyonel yöneticiler, danışmanlar ve konusunda uzman en iyi'ler bir araya geldi..

Mallart Danışmanlık Kurucu Ortağı Engin Yıldırım, Perakende sektörünün en iyilerini home-ofisinde Mantı Keyfi'nin sağlıklı, hızlı ürünleri ile ağırladı..
Mavi-Beyaz Ev’de yapılan Perakende Zirvesine katılanlar ev ortamında Mantı Keyfi’nin kurduğu küçük mutfaktan beslendiler. Ev ürünlerinin en özel ve kıymetli ürünü mantı ve konsept ürünleri; çok seçkin ve secici Mavi-Beyaz ev misafirlerine Mantı Keyfi marka ve kalitesiyle sunuldu..

Yakup Aksoy “Mantı konusunda yaşadığımız ilkler, farklar ve renkler bize güç, kuvvet, enerji veriyor”
Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy markanın faaliyeti ile ilgili yaptığı açıklamada “Mantı konusunda yaşadığımız ilkler, farklar ve renkler bize güç, kuvvet, enerji veriyor. Mantının alışılmış genel durum ve görünümünü değiştirerek geliştiriyoruz. Zaman içinde ürün çeşitliliği ve sunum çeşitliliği artarak devam edecek.. Hayal ve hedeflerimizin bir kısmını gerçekleştirmiş olmak bize yeni ve büyük hedefler koymak ve çalışmak azmi veriyor” diyor.
http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com