17 Ocak 2012 Salı

Adana Gazipaşa Mantı Keyfi'nde Anadolu'nun lezzet ve kültür farkları başlıyor


Mantı Keyfi Anadolu'dan aldığı kültür ve lezzet farklarını Anadolu'da kökleriyle buluşturuyor... Adana Gazipaşa'da hizmete giren Mantı Keyfi lezzetleri yanında mekanın oluşturulma şekli ve mekanın mimarı tasarımıyla da bölgenin lezzet ve kültürel özelliklerini yansıtıyor..

İşletmeci Serkan Alasya Franchise More Akdeniz Bölge Temsilcisi Selahattin Bozkaya'dan aldığı Franchising Koçluğu sonrasında girişimci olmuş... Mekanın duvarları ahşap kaplama üzerine yapılan Adana bölgesinin doğal ve tarihi dokusunu yansıtan temalı tablolar Girişimcinin Annesi Şerife Hanım ve arkadaşı Neslihan Ateşok (nestug01@gmail.com) Hanımın el emeği sevgi ve ustalığıyla oluşturuldu...

Mantı Keyfi Adana Gazipaşa Şubesi 11 Şubat 2012 Cumartesi günü açılıyor..



SELAHATTİN BOZKAYA "FRANCHİSE&MORE'UN KONUYLA İLGİLİ BİLGİ DENEYİM VE UZMANLIĞINI FRANCHISE KOÇLUĞU HİZMETİ İLE KALICI YATIRIM VE GİRİŞİMCİLİĞE DÖNÜŞTÜRDÜK"
Franchise Koçu Selahattin Bozkaya girişimci Serkan Alasya ile yaptığı görüşme ve testler sonunda kendisi için Adana'da geçerli olacak en iyi işin Mantı Keyfi olduğu sonucu ortaya çıkmıştı.. Yer seçimi ve kurulum sürecinde Mantı Keyfi merkez ve ilgili kurumlarla yapılan iş ve işlemlerde danışmanlık hizmetini sürdürdü...
Selahattin Bozkaya "Franchise Koç'luğu hizmetimiz sadece mekanın kurulumuyla sınırlı değil, işin yürütümü konusunda da desteklerimiz devam edecek.." diyor..
(Selahattin Bozkaya: Tel: 0532 578 07 57 selahattin.bozkaya@franchisemore.com)


MANTI KEYFİ'NİN MEKAN DUVARLARINI ADANA'NIN TARİHİ VE DOĞAL DOKUSUNU YANSITAN ŞERİFE ALASAYA VE NESLİHAN ATEŞOK HANIMLARIN EL EMEĞİ TABLOLARI SÜSLÜYOR
Adanalı sanatçı annelerin hazırladığı tablolar mekanın duvarlarını süslüyor.. tablolar hem Adana'nın tarihi, doğal ve kültürel özelliklerini hem de annelerin sevgi ve bilgi dolu iç dünyalarını sanatla yansıtıyor..
Kurucu Ortak Yakup Aksoy "-Mantı Keyfi Anadolu markası ve sadece lezzet değil kültür ve sanat değerlerinde mekanda saklayıp müşteriyle buluşturmayı vizyon anlamında çok önemli bir görev sayıyor..." diyor.
Küçük küçük farklarla hem lezzet hem sinerji hem tebessüm yaratan ürünler mekanı zenginleştiriyor. Mekanın aşçısı marifetini minik ve sevimli lezzetli "hoş geldiniz" yazılı kurabiyelerle misafirlere yansıtıyor..


YÜCEL TÜZEMEN VE "TÜRKCHOPPER" ADANA MANTI KEYFİ'NDE BULUŞUYOR
Mantı Keyfi; Adana'da ilgi çeken bir mekan.. Yücel Tüzemen ve TÜRKCOOPER ADANA mekanın açılış gününde Mantı Keyfi etkinliğinde bir araya geliyor.. Facebook üzerinden duyurulan etkinliğe çok sayıda motorsever ilgi gösteriyor.

ADANA'NIN TARİHİ, DOĞAL VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ MANTI KEYFİYLE DAHADA ÇOK ZENGİNLEŞECEK.
Adana'nın tarihi ve kültürel yerleri:
Yılan Kale, Dumlu Kalesi, Ramazanoğlu Medresesi,: Ramazanoğlu Konağı, Hayriye Hanım Konağı, Kurt kulağı Kervansarayı, Ramazanoğlu Çarşısı, Çarşı Hamam, Büyük Saat Kulesi, Taşköprü, Bahri Paşa Çeşmesi, Adana Yeşil Oba Şehitliği, Küçük Dikili Köyü Şehitliği, Saimbeyli Şehitliği, İpek Yolu.

Camiler, Kiliseler, Sinegoglar
Kozan Kalesi ve Manastırı, Ulu Cami Ve Külliyesi, Hasan Ağa Camisi, Hoşkadem Camii, Yağ Camii,Yeni Camii, Akça (Ağca) Mescit, Bebekli Kilise...

Adana Yemekleri:
Hayır Çorbası "Kamhi", Namaz Çorbası, Analı Kızlı, İçli Köfte, Sıkma,
Adana Kebabı (Kıyma), Bici Bici, Kaynar, Palıza, Yüzük Çorbası, Toga,Topalak, Mırmırik, Tirşik Çorbası, Püsürük Çorbası, Dul Kadın Çorbası (Dul Avrat Çorbası),İçli Köfte, Hırçıkli Köfte, Kömeç Lapası, Baharatlı Ekmek (Bayram Çöreği-İftir, Setikli Ekmek,Biryan Kebabı, Cığırtlak Kebabı (Cartlak Kebabı, Şiş Kebabı, Ekşili Pancar, Muammara, Haydari, Humus, Bartavit (Bartafit), Vartabi, Künefe, Bandırma, Karakuş.

Adana Gazipaşa Mantı Keyfi Menüsü:Mantı Keyfi’nde mantı çeşitlerimizin yanında her gün zeytinyağlılar, çorba ve etli yaprak sarma, güveç, içli köfte, çok özel tatlı çeşitleri ( Kızarmış dondurma, İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı, Tahinli Kabak Tatlısı ) salatalar, ara sıcaklar ( Kıtırlı Sos Tabağı, Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte ) ürünleriyle de hizmet verecek. Mantı Keyfi 2011 yılında yeni ürettiği Hamuru Ispanaklı İçi Kıymalı "Yeşil Mantı" ve "Lahana Soslu Hamsili Mantı"yla da fark, renk ve lezzet yaratacak.

SAĞLIKLI VE HIZLI MANTI KEYFİ ADANA GAZİPAŞA ŞUBEMİZİN AÇILIŞINI ONURLANDIRMANIZI RİCA EDERİZ..
TARİH: 11 Şubat 2012 Cumartesi Günü SAAT: 13:00'de
Mantı Keyfi Gazipaşa Şb Adresi: Cemalpaşa Mah. 63005 Sok. Birlik Apt. No:3 1/A (Gazipaşa Bulvarı, Carrefoursa Expres Arkası) Seyhan ADANA
Mantı Keyfi Gazipaşa Şb Paket Servis Numarası: 457 50 10

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy