19 Nisan 2011 Salı

Türk Mutfağı İnovasyonu: Denizli'de Horozlu Mantı Keyfi Başlıyor


Kurulduğu günden beri farklı ürün ve sunumlarla ilerleyen Mantı Keyfi horoz şeklindeki peynirli sebzeli mini çiğböreklerle Denizli'ye hem fark hem de yeni bir lezzet katıyor..

Temmuz 2011'de açılan Denizli Mantı Keyfi; kurulduğu Kıbrıs şehitleri caddesinde müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.. Daha çok müşteri ile buluşmayı hedefleyen Mantı Keyfi hem Denizlinin simgesi Horoz hem de o bölgenin çok sevilen sebze ve peynirlerini de içeren kızarmış mini çiğ böreklerle lezzet ve kültürel anlamda vizyon farkını gösteriyor..

Mantı Keyfi yeni ürünü ve diğer ürünleri tanıtmak amacıyla Denizli'de Deha20 Televizyonu ve Radyosu, dergi ve gazete ilanlarıyla daha çok müşteri ile buluşmayı hedefliyor.. Nisan, Mayıs, Haziran 2011 aylarında yazılı ve görsel medya ve benzer aktivitelerle çalışmanın sürdürülmesi hedefleniyor.


Mantı Keyfi önceki yıllarda sevgililer gününde "Çikolatalı Mantı ve Sevgi Böreğini", 23 Nisan'da "Hayvancık Şekilli Mantı Keyfi Çocuk Menüsünü" üretmişti.. Şubat 2011'de Trabzon Forum AVM'de açılan yeni şubesinde Karadeniz'de "Lahana Soslu Hamsili Mantıyı" sunmuştu..

Global ve Logal obje ve değerleri Mantı Keyfi ürün ve sunumlarında inovatif uygulamalarla birleştiren Mantı Keyfi daha çok tatlı ve farklı sürprizler yapmaya hazırlanıyor..


Denizli Mantı Keyfi Şubesinde 30 Haziran 2011' tarihine kadar: Horozlu Mantı 5 TL, Klasik Mantı 5 TL, Mini Çiğ Börek 5 TL, Çikolatalı Mantı 3 TL'den satılacak..
Mantı Keyfi Denizli Şubesi Adresi ve Telefonu: Kıbrıs Şehitleri Cad. No:137/A Tel:0258 212 64 66. Denizli

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy