28 Eylül 2011 Çarşamba

Franchising Fuarı 2011'de Mantı Keyfi Girişimcilere 3 Ayrı Konsept Sunuyor


2005 yılında Beykoz-İstanbul’da kurulan Mantı Keyfi 3 ayrı konsept ile
Bayim Olur musun? 9.Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 2011'de girişimcilerle buluşuyor. Çarşı ve AVM’lere Türk Mutfağının yükselen trend markası Mantı Keyfi gerek kendi deneyimleri gerekse sektör ve pazar ihtiyaçlarını yeni konseptlerinde uygulayarak lezzet, kültür ve ticareti franchising paketiyle müşteri ve girişimcilerle buluşturuyor..

6 İLE 30 M2’LİK FAST FOOD TARZI MANTI KEYFİ
Mantı Keyfi gerek üretim, lojistik ve pişirme konusunda geliştirdiği yöntem ve sunumlarla 6 M2lik alanlarda AVM ve çarşılarda fast food tarzı sağlıklı ve hızlı mantı keyfi ürünlerini pişirip verebiliyor.. Bu konsept Mobil Mantı Keyfi uygulamalarıyla Festival, konser ve şenliklerde yüz binlerce kişiyle buluşarak müşterilerden tam not aldı.. Halen bu konseptin en iyi uyguladığı şube Güneşli 212 İstanbul AVM’deki 12 M2’lik Mantı Keyfi şubesidir.. Bu ve benzer şubelerin franchising bedeli dahil yatırım tutarı 50-60 bin TL civarında olup, yatırımı karşılama süresi bir yıl civarındadır..

31 İLE 60 M2’LİK MANTI KEYFİ CAFE & RESTAURANT KONSEPTİ
Mantı Keyfi Franchise şubeler kurmaya başladığı 2008 yılından beri daha çok 31 ile 60 M2’lik mekanlarla hizmet veriyor.. Bu mekanlarda bir müşteriye garsonla servis, paket servis ve elde taşınan fast food tarzı servis ile ürün ve hizmet sunuluyor.. Bu konsept için Ömür Plaza AVM, Mantı Keyfi, Pelican Mall AVM Mantı Keyfi, Antalya Terra City AVM mantı Keyfi, Çorlu Orıon AVM Mantı Keyfi, Bursa FSM Mantı Keyfi, Aksaray Efor AVM, Sarıyer Maden şubeleri örnek gösterilebilir.. .. Bu ve benzer şubelerin franchising bedeli dahil yatırım tutarı 80-130 bin TL civarında olup, yatırımı karşılama süresi bir yıl civarındadır..

61 VE DAHA BÜYÜK M2’LİK GURME VE A PLUS MANTI KEYFİ CAFE & RESTAURANT KONSEPTİ
Mantı Keyfi 61M2’den büyük mekanlarda gurme Cafe&Resturant konsepti uyguluyor.. Trabzon forum AVM’deki 120 M’’lik Mantı Keyfi buna örnektir.. Bu mekanda Türk Mutfağının en özel ürünlerinden güveç görsel sunumla mantı keyfi ile marka yolculuğunda ilerliyor.. Bu büyüklükteki mekanlar 130 bin ve daha yüksek bir bedelle kurulabiliyor.. yatırımı karşılama süresi bu mekan içinde bir yıldır.
Özellikle kültürel ve turistik değer taşıyan bölgelerden ve Anadolu’dan bu konsepti uygulama konusunda talepler alınıyor..

SÜREKLİ İNOVATİF ÜRÜN VE SUNUMLARLA YÜKSELEN MANTI KEYFİ FRANCHISING KONUSUNDA DA BU ÖZELLİĞİ İLE FARKLAR SUNUYOR..
Mantıyı paketle, elde, restaurantlarda, fast food alanlarda ve pek çok farklı loksayonda müşteriyle buluşturan Mantı Keyfi Pazar ve işletmeci nitelik ve ihtiyaçlarını da dikkate alarak franchising uygulamalarında yeni ve farklı çözümler sunuyor..

Sevgi böreği, çikolatalı mantı, yeşil mantı, horozlu mantı, hamsili mantı, karidesli mantı gibi yeni ürünleri üretip müşteriyle buluşturan marka daha çok kazançlı ve lezzetli uygulamalar yapmayı planlıyor..

http://www.mantikeyfi.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy