15 Şubat 2011 Salı

Ayşen Laçinel’le Perakende Buluşmasında Mantı Keyfi Marka Başarı Öyküsü Var


Perakende Sektöründe eğitim ve insan kaynakları konusunda başarılı uygulamalar yapan Ayşen Laçinel'in Arel Üniversitesi bünyesinde düzenlediği Perakende Zirvesinde Mantı Keyfi Marka Başarı öyküsü de anlatılacak..
Yurtiçi ve yurtdışı pek çok markanın faaliyet gösterdiği Perakende sektörü Sektör profesyonelleri, çalışanları, marka sahip ve yöneticileri sektörde çalışmak isteyen iş gören ve girişimci adaylarını Ayşen Laçinel öncülüğünde bir araya gelecek.Benzer organizasyonlara göre en önemli farkı katılımın ücretsiz olması ve her yıl en az bir kez tekrarlanması olacak..

Perakende Buluşması Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesinde 23 Şubat 2011 Çarşamba Günü Saat:09:30 ile 17:30 arasında gerçekleşecek.


Son yıllarda mantı konusunda gerek cafe&restaurant tarzı gerekse fast food tarzı inovatif ürün ve sunum uygulamalarıyla fark yaratarak yükselen Mantı Keyfi marka başları öyküsü Kurucu Ortaklar Yakup ve Mukadder Aksoy tarafından katılımcılarla paylaşılacak..

Ayşen Laçinel’le PERAKENDE BULUŞMASI Senede Bir Gün
Buluşmanın Amacı: Bu program ile amacımız; hızla büyüyen ve istihdam yaratan sektörle mezun olacak öğrencileri buluşturmak, köprü olmak, mağazalarda çalışan ve bu tür etkinliklere katılamayan orta kademeyi gelişmelerden haberdar etmek ve onlarla bir araya gelmek, perakende sektörü ile ilgili bilgi paylaşımı sağlamaktır.

Katılımcılardan ve stand çalışması yapacak firmalardan hiç bir ücret alınmayacaktır. Firmalar üniversitemizin kendilerine sağlayacağı stand imkanından yararlanabilirler. Standlarda öğrencilerimizin staj ve iş başvurusu yapabilmeleri için özgeçmiş formlarının bulunması gerekmektedir. Böylelikle hem öğrencilerle birebir diyalog kurularak firmanızın çalışma prensipleri, kariyer destekleri anlatılabilecek hem de öğrencilere istihdam olanağı sunulabilecektir.

Türkiye’nin önde gelen perakende markalarının yöneticilerinin bir araya geleceği, sektörün güncel konularının renkli sohbetlerle değerlendirileceği programın akışı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. İlgi ve desteğinize şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.


Ayşen Laçinel Perakende Sektöründe “öğrenen ve öğreten” karakteri ile başarılı uygulamalara imza atıyor.

Sektörde farklı firma ve projelerde başarılı hizmetler veren Ayşen Laçinel profesyonel iş hayatını 2010’da kurduğu AlDanışmalık firmasıyla taçlandırdı. Arel Üniversitesi’nin Perakende Kürsü yapılanma çalışmalarını sürdüren Laçinel’in 1990 yılında başlayan iş hayatı başarılarla dolu.

Ayşen Laçinel Tansaş, Migros’da Müşteri İşlemleri ve Eğitim Müdürlüğü yapmış; Goldaş, Assortie, Gold Master markalarında İnsan Kaynakları sistemlerini kurmuş 2008-2010 yıllarında Colllezione’de marka ve İnsan kaynakları genel Md. Yardımcısı Olarak profesyonel iş hayatını sonlandırmıştır.

Marmara Üniversite Halkla İlişkiler Doktora programı ve Marmara Üniversitesi Reklamcılık ve Tanıtım yüksek lisans programlarını bitirmiş olan Laçinel lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türkoloji bölümünde almıştır.

Çalışma hayatı paralelinde; Milliyet İş yaşamı eki, Cumhuriyet Gazetesi ve Tugiad’ın Elegans dergisinde köşe yazıları yazmış, Kent TV, ETV, Expo-Channel’da televizyon programları hazırlayıp sunmuştur. Halen Elegans dergisinde yazmakta, medya alanında çalışmalarını çeşitli projelerle sürdürmektedir.

Ayşen Laçinel’le PERAKENDE BULUŞMASI Senede Bir Gün Program Akışı:
Yer: Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi Konferans Salonu.
Tarih: 23 Şubat 2011 Çarşamba
Kayıt 09:00 – 09 :30
09:30 Ayşen Laçinel
09:40 – 09:50 Prof.Dr. Ömer Asım SAÇLI İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Açılış Konuşması
09:50 – 10:30 Bir Markanın Başarı Öyküsü ( DeFacto)
10:30 – 10:45 Kahve Molası
10:45 – 11:15 Prof.Dr.Cemal Yükselen ( I. Oturum) 2011 Pazarlama Trendleri
11:15 – 12:15 Kariyer Sohbetleri ( AYD, AMPD, BMD, PERDER, Saadet UĞURLU)
12:15 - 13:15 Öğle Yemeği
13:15 – 13:30 Türk Mutfağından Markalaşma Öyküsü (Mantı Keyfi)
13:30 – 15:00 Kariyer Sohbetleri (AFM İK Direktörü Sena Aytan, KOTON İK Direktörü Cengiz Gözükara, KİĞILI İK Direktörü Baybaros Erdoğan, DARTY İK Direktörü Selda, PerAModa Platform Kurucusu Engin Yıldırım, DeFacto İK Direktörü Oğuz ERDOĞAN , Süvari İK Direktörü Ali ARZUMAN, İstanbul Arel Üniversitesi İK Müdürü Zeynep HATİPOĞLU)
15:00 – 15:15 Kahve Molası
15:15 – 15:50 Etkin İletişim ve İmaj Yönetimi Semineri (Ayşen LAÇİNEL)
15:50 - 16:20 Ödül Töreni – Fotoğraf
16:20 – 17:00 Konser - Kokteyl

PerAModa Platform katkılarıyla gerçekleşen buluşmaya sektörün kupon markaları da sponsor destek veriyor..
Sponsorlar: Sinpaş Yatırım A.Ş., Kariyernet, Perakende Tv, AlDanışmanlık,

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy