16 Aralık 2010 Perşembe

Avcılar Pelican Mall AVM Mantı Keyfi İle Açılıyor


Dünyanın EN Küçük, Elit, Sağlıklı ve Hızlı Cafe & Restaurant Zinciri’ni franchisingle büyüten Mantı Keyfi Pelican Mall AVM’de yeni ürün ve sunum farklarıyla hizmet verecek. 36 m2’lik mekanda masaya garsonla servis, paket servis ile Mantı Keyfi hizmeti verilecek. Farklı ve ferah mimarı yapısıyla seçkin markaları bünyesinde bulunduran Pelican Mall AVM Mantı Keyfi’yle bölgede “AVM&ÇARŞI” kültür ve farkını yaşatacak.

Pelican Mall AVM 34 500 m2 kiralanabilir alan ve 106 mağazasıyla 3 Milyon Kişiye Hitap Edecek
Keleşoğlu, Kameroğlu, Gül İnşaat (KKG Group) ortak girişimi tarafından Avcılar'da 100milyon dolara inşa edilen Pelican Mall alışveriş merkezi, tüm gelir gruplarına hitap eden 106 mağazasıyla açılıyor.

Arsa alanı 22 bin, inşat alanı 100 bin ve kiralanabilir alanı 34 bin 500 metrekare olan alışveriş merkezi, 1650 araçlık otoparkıyla hizmet verecek 3.000.000 kişiye hitap edecek..

Avcılar'ın en büyük metrekareli hipermarketi, 5 bin 300 metrekarelik Carrefour faaliyet gösterecek. Bunun yanında genç nüfus, öğrenciler ve ailelerin eğlenceli vakit geçirmelerini temin edecek 9 sinema salonu ile çeşitli oyun alanları olacak. Avcılar'da E-5 üstünde yer alan alışveriş merkezi, İstanbul Üniversitesi Kampüsü ve Borusan fabrikasının hemen yanında konumlanıyor.


Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Pelican Mall AVM, gün ışığını azami ölçüde içeri yansıtan çatısıyla geniş ve aydınlık iç mekan farkıyla; AVM kültürünü ÇARŞI fonksiyonuyla birleştiriyor.
Tekstil, Gıda, Yiyecek ve Diğer sektörlerdeki seçkin markaların yer aldığ AVM ferah ve aydınlık iç hacmi ve kolay ulaşılabilir niteliğiyle yakın çevreden olduğu gibi daha uzak bölgelerden gelecek ziyaretçilere de hizmet verecek gibi görünüyor.

Pelican Mall genel müdürlüğüne 212 İstanbul Power Outlet Center, Palladium, Astoria gibi birçok alışveriş merkezinde yöneticilik deneyimine sahip olan Berna Yüksel yürütecek.

Avcılar Pelican Mall AVM Ulaşım İmkanları ile Daha geniş Bir Kitleye Hitap Edecek
Araba ile ulaşım: Alışveriş Merkezi’ne E-5’den rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Aynı zamanda arka bölümden de araçla ulaşım imkanı yer almaktadır.Firuzköy-Üniversite Kavşağı AVM’ye ulaşım için kilit rol oynuyor.

Yaya olarak ulaşım: Alışveriş ve Yaşam Merkezine, çevre bölgede yer alan iş merkezleri ve konutlardan yaya olarak ulaşmak mümkündür. E5 üzerinde yer alan 2 yaya geçitlerinin arasında bulunan Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne caddenin karşı tarafından da rahatlıkla gelinmektedir.

Toplu Taşıma Araçları İle Ulaşım: Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ön kısmı E-5 ten 19 hat otobüs geçmektedir, ayrıca İstanbul trafiğine önemli katkısı bulunan metrobüs ilk durağı alışveriş ve yaşam merkezinin yakında yer almaktadır. Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezinin arka kısmından ise minibüs hattı geçmektedir.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy

Perakende Sektörü PerAModa Platform'un Eğlençeli İş Partisiyle Yeni Yıla Giriyor.


Perakende sektöründe yeni bir sinerji yaratmak sektörde çalışanlar, lojistik hizmet sağlayanlar, başta marka sahipleri ve profesyonel yöneticileri buluşturmayı hedefleyen PerAModa Platform ilk buluşmasını yapıyor.. Astoria AVM Cafe Clementine'de yapılacak olan Yeni Yıla Merhaba Partisi'ne katılanlar heyecan ve sinerjisiyle; markalar ürün ve hizmet destekleriyle değer katıyor.Parti 17 Aralık 2010 Cuma Saat 19:00 'da başlıyor..

Perakende sektöründe uzun yıllar profesyonel yöneticilik ve marka danışmanlığı hizmeti veren Engin Yıldırım'ın öncülüğünde kurulan PerAModa Platform ilk buluşmasında soponsor firmalar ve sosyal sorumluluk proje uygulamalarıyla da fark yaratacak.



PerAModa Platform, Zihinsel özürlüler okulu (www.neksav.com) yararına "İstanbul Hatırası" fotoğraf çektirme etkinliğiyle dikkat çekiyor.

PerAModa Platform ilk buluşmasından başlayarak farklı sosyal sorumluluk aktiviteleri de gerçekleştirecek.Yeni Yıla Merhaba Partisinde Zihinsel özürlüler okulu (www.neksav.com) yararına 17 Aralık akşamı Coco Clemetine'de "İstanbul Hatırası" isimli kampanyayı yapılacak. Davete gelen misafirler sektörün değerli temsilcilerinden arzu edenler "İstanbul Hatırası" fonu önünde fotoğraf çektirecek ve vakfın bağış makbuzu mukabilinde minimum 10 TL'sı veya gönlünden kopan bir rakamı bağış olarak verecekler.


PerAModa buluşmasında Marka ve Çalışanları ürün, hizmet ve sosyal sorumluluk uygulamaları ile eğlence, network, sinerji yaratacak.

PerAModa'nın ilk PerAModa buluşmasını Destekleyenler: MallArt AVM ve Perakende Danışmanlık, Kromozom İletişim, Mantı Keyfi, Shorba, Şölen, İdeaS Danışmanlık.

Ürün Sponsorları: Tabuu, secretcv.com, SANDE Kozmetik, ZENBİ Giyim, Corner Health&Fitness, Biscolata, Gümüş group (Masaj aletleri),Sunucu Nur Onur'un Kıyafeti Gülen Yalçın Tasarım Evi'nden..

Sunucu Nur Onur'un Kıyafeti Gülen Yalçın'dan, Çikolata Şölen'den, parfüm Sande Kozmetikten, Büyük Beden Markası Zembi'den hediye çeki, Corner Health&Fitness'tan SPA üyeliği, Gümüş Grup'tan Masaj Aleti, Tabuu'dan hediye çeki, secretcv.com'dan sürpriz hediyeler, Engin Yıldırım'dan davete gelen ilk 100 kişiye 'Alışverişin mARKA Bahçesi' isimli kitap verilecek.