23 Temmuz 2010 Cuma

Mantı Keyfi Hazır Giyim Perakende Network (HGPN) İle Perakende Sektörünün Heyecanını Paylaştı..


Facebook sosyal ağı üzerinden 2 bine yakın üyeye sahip olan Hazır Giyim & Perakende Network(HGPN), W Lounge’da özel bir partiye ev sahipliği yaptı. Hazır Giyim Perakende Network (HGPN) oluşumuna destek veren MallArt AVM - Perakende Danışmanlık Genel Müdürü Engin Yıldırım ile PEBEV yetkilileri Funda Bayraktaroğlu ve Fulya B. Öztürk başta olmak üzere perakende sektörünün marka sahipleri, sektör profesyonelleri, sektöre lojistik-partner tarzında hizmet veren kişi ve kurum temsilcileri keyifli bir gece geçirip yeni iş ve arkadaşlıkların başlangıcını yaptılar. Mantı Keyfi kurucu ortakları Yakup & Mukadder Aksoy HGPN partisine katılarak perakende sektörünün genç profesyonellerinin heyecanını paylaşıp birlikte daha başarılı işler üretmek için sohbet ve görüşme yaptılar..

HAZIR GİYİM NETWORK FACEBOOK ÜZERİNDEN ONUR ÖZİSTEK TARAFINDA OLUŞTURULDU.ÜÇÜNCÜSÜ YAPILAN BULUŞMA ÖNCEKİ BULUŞMALARA GÖRE ÜÇ KAT DAHA KALABALIKDI.
Yapılan her yeni toplantıda üye ve katılım sayısı devamlı artan ve sektörde bilgi iletişimi sağlayan oluşumu kuran Onur Özistek "Hazır Giyim & Perakende Network’ü, şu an en popüler ve etkin sosyal medya platformu olan Facebook üzerinde nisan ayında kurdum. Öncelikle gruba sektörde çalışan arkadaşlarımı davet ettim. Sonrasında onlar arkadaşlarını, tanıdıkları davet etmeye başladılar. Bu şekilde grubumuzun bugün 2 bine yakın üyesi var. Business network’lerin gücüne çok inanıyorum. Özellikle hazır giyim ve moda perakendesi sektöründe bu tarz oluşumlar bugüne kadar yoktu. Benzer işleri farklı şirketlerde yapan kişiler kurduğum grup sayesinde bir araya geldiler ve tanıştılar. Bu şekilde kendi network’lerini oluşturdular ve oluşturmaya devam edecekler."diyor..

YAKUP AKSOY "MANTI KEYFİ MARKASINI YARINLARA, YÜZ YILLARA TAŞIYACAK PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN PROFESYONELLERİYLE BİR ARADA OLMAK, ONLARI ANLAMAK VE İŞ VE DOSTLUKLARIMIZI PAYLAŞMAK, BÜYÜTMEK ÇOK GEREKLİ VE ANLAMLIYDI." DİYOR.
Profesyonel iş hayatının tamamlayıp emekli olduktan sonra Mantı Keyfi'ni kuran Yakup ve Mukadder Aksoy partiye katılmaktan dolayı hem çok eğlenip hem de sektör profesyonelleriyle bilgi ve duygu alışverişi yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.
Mukadder Aksoy "Mantı Keyfi markamızı tanıtmak ve geliştirmek ve anlatmak adına her türlü sosyal etkinlikte olmayı kural edindik bu ve benzer etkinliklerde kişisel ve Mantı Keyfi sponsorluğu ile bulunmaktan onur duyarız" diyor..

AKARETLER W LOUNGE TERASINDA EDA TAŞPINAR DEFİLESİ, LATİN DANSI, SPONSOR FİRMA SÜRPRİZLERİ VARDI. PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN EN İYİLERİ HEM EĞLENDİ HEMDE YARINLARDA DAHA İYİ İŞLER ÜRETMEK İÇİN TANIŞIP KONUŞUP DOSTLUKLARINI BÜYÜTTÜLER.
İş ve eğlence partisi parti programı çerçevesinde İlk gelen 50 kişiye ‘AVM Yönetim Sırları’ kitabını hediye edildi. Sonraki 50 kişiye Cinemarine’den sinema bileti hediye edildi.
Şölen çikolataları gecemizin ürün sponsoru her masada farklı Şölen lezzetleri çikolatalı kurabiye, günlük taze ve lezzetli minik çikolatalar davetliler tarafından beğeniyle tüketildi. Wag the Dog'un katkılarıyla bir Latin dans performansı davetliler tarafından keyifle izlendi..TABUU çekiliş ile iki şanslı bayanı belirleyecek ve baştan aşağı giydirecek çek hediye etti..
Gecenin sürprizi Eda Akpınar’ın tasarımlarından oluşan EAK markasının defilesi oldu.