22 Kasım 2009 Pazar

PENDİK PENDORYA AVM ARALIK 2009’DA Mantı Keyfi ile BAŞLIYOR


Yatırımcısı TSKB GYO olan, Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık tarafından tasarlanan PENDORYA AVM’de hipermarket, elektronik market ve sinema salonları dahil olmak üzere 130 mağaza ve 1.000 kişilik yeme içme alanı bulunacak. Bölgenin en büyük elektronik marketi ve 1.000 araç kapasiteli ücretsiz otoparkıyla Pendorya, özellikle alt ve üst meydanları, açık-kapalı mekân ilişkisini akıcı geçişlerle harmanlayan farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Proje, İstanbul'un Anadolu yakasında, Pendik-Kaynarca kavşağında, E-5'e cepheli bir alan üzerinde yer alacak. Pendik merkezine, sahil yoluna ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın bir konumda bulunan Pendorya'nın, yeni konut bölgeleri, marina, üniversite, teknopark ve fuar alanı gibi yatırımlarla İstanbul'un doğu yakasının yükselen yıldızı olan Pendik ilçesine farklı bir soluk getirmesi bekleniyor. 80 bin metrekare inşaat alanı bulunan merkezde 30 bin metrekare kiralanabilir alan yer alacak.

2009 yılını “kriz yok Mantı Keyfi var” sloganıyla karşılayan Mantı Keyfi yaptığı uygulamalarla 2008’de 7 olan şube sayısını 20’li rakamlara çıkaracak şekilde ilerliyor. Pendorya AVM’de açılacak Mantı Keyfi konseptin en son ve güncel kimliğini gösterecek. Yatırımcı Sinan Karagöz aylar öncesinde sevgi ve sabırla hazırlıklarını tamamlıyor. 40 m2’lik aynı mekanda 1-Masaya garsonla servis, 2-Paket servis, 3-Fast food tarzı elde yenen servis hizmetlerini sunacak.

“Mantı Keyfi=100 YILLIK BÜYÜME PLANLARINI UYGULUYOR!.” SLOGANI İLE 2010 YILINDA FAALİYET GÖSTERECEK.
Küresel krizin yoğun yıkıcı etkilerinin görüldüğü 2009 yılını “kriz yok Mantı Keyfi var” sloganıyla gecen Mantı Keyfi aynı yıl 11 yeni franchising şube birden açarak ilerledi. 2010 yılında “kriz” kelimesini söylem ve faaliyet alanından çıkaran firma; 2010 yılını 100 yıllık büyüme planlarının alt yapısını oluşturma ve uygulama yılı olarak belirledi.. Pendorya AVM’de açılacak Mantı Keyfi bu uygulamaların ilk adımlarında geçekleşiyor.