16 Aralık 2010 Perşembe

Perakende Sektörü PerAModa Platform'un Eğlençeli İş Partisiyle Yeni Yıla Giriyor.


Perakende sektöründe yeni bir sinerji yaratmak sektörde çalışanlar, lojistik hizmet sağlayanlar, başta marka sahipleri ve profesyonel yöneticileri buluşturmayı hedefleyen PerAModa Platform ilk buluşmasını yapıyor.. Astoria AVM Cafe Clementine'de yapılacak olan Yeni Yıla Merhaba Partisi'ne katılanlar heyecan ve sinerjisiyle; markalar ürün ve hizmet destekleriyle değer katıyor.Parti 17 Aralık 2010 Cuma Saat 19:00 'da başlıyor..

Perakende sektöründe uzun yıllar profesyonel yöneticilik ve marka danışmanlığı hizmeti veren Engin Yıldırım'ın öncülüğünde kurulan PerAModa Platform ilk buluşmasında soponsor firmalar ve sosyal sorumluluk proje uygulamalarıyla da fark yaratacak.



PerAModa Platform, Zihinsel özürlüler okulu (www.neksav.com) yararına "İstanbul Hatırası" fotoğraf çektirme etkinliğiyle dikkat çekiyor.

PerAModa Platform ilk buluşmasından başlayarak farklı sosyal sorumluluk aktiviteleri de gerçekleştirecek.Yeni Yıla Merhaba Partisinde Zihinsel özürlüler okulu (www.neksav.com) yararına 17 Aralık akşamı Coco Clemetine'de "İstanbul Hatırası" isimli kampanyayı yapılacak. Davete gelen misafirler sektörün değerli temsilcilerinden arzu edenler "İstanbul Hatırası" fonu önünde fotoğraf çektirecek ve vakfın bağış makbuzu mukabilinde minimum 10 TL'sı veya gönlünden kopan bir rakamı bağış olarak verecekler.


PerAModa buluşmasında Marka ve Çalışanları ürün, hizmet ve sosyal sorumluluk uygulamaları ile eğlence, network, sinerji yaratacak.

PerAModa'nın ilk PerAModa buluşmasını Destekleyenler: MallArt AVM ve Perakende Danışmanlık, Kromozom İletişim, Mantı Keyfi, Shorba, Şölen, İdeaS Danışmanlık.

Ürün Sponsorları: Tabuu, secretcv.com, SANDE Kozmetik, ZENBİ Giyim, Corner Health&Fitness, Biscolata, Gümüş group (Masaj aletleri),Sunucu Nur Onur'un Kıyafeti Gülen Yalçın Tasarım Evi'nden..

Sunucu Nur Onur'un Kıyafeti Gülen Yalçın'dan, Çikolata Şölen'den, parfüm Sande Kozmetikten, Büyük Beden Markası Zembi'den hediye çeki, Corner Health&Fitness'tan SPA üyeliği, Gümüş Grup'tan Masaj Aleti, Tabuu'dan hediye çeki, secretcv.com'dan sürpriz hediyeler, Engin Yıldırım'dan davete gelen ilk 100 kişiye 'Alışverişin mARKA Bahçesi' isimli kitap verilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder