23 Aralık 2010 Perşembe

Mantı Keyfi'nden inovatif "Hijyen Dolabı"


Faaliyete başladığı 2005 yılından beri sürekli yeni ürün ve sunumlarla ilerleyen mantı keyfi’nin en son inovasyon ürünü “Hijyen Dolabı” sektörde büyük küçük pek çok işletmeye de fayda sağlayacak.

Muhasebe, gardırop, temizlik malzemeleri (çek pas, vileda, deterjan vb) gibi ayrı malzemeleri tek bir dolapta ve ayrı bölmelerde bulunduran “Hijyen Dolabı” ilk kez Pelican Mall AVM’de açılan 36 M2’lik Mantı Keyfi’nde kullanıldı. Bu dolap Küçük büyük pek çok mekanda kullanılma özellik ve gerekliliğine sahip olması acısından yakın zamanda pek çok yerde görüleceğe benziyor.


“Küçük farklarla büyük işler başarmak mümkün olur”
Ürünü tasarlayıp uygulayan Mantı Keyfi kurucu ortağı Yakup Aksoy “Bazı çok küçük ayrıntılar hayatımızda çok büyük üzüntü veya çok büyük mutluluklara sebep olabiliyor.. Yiyecek sektöründe hizmet verdiğimiz Mantı Keyfi markamızla ilgili A’dan Z’ye her iş ve görevi fiilen yaptık ve yapıyoruz.. Yaşadığımız ve gördüğümüz konuları yeni ürün ve çözümler olarak işimize yansıttık.. Küçük küçük farklar birleşip büyük bir fark oluşturdu. Hijyen Dolabı'da bir soruna getirilen çözüm ve fark olarak Mantı Keyfi'nin inovatif bir ürünü olarak yerini aldı.

Açtığımız 22 restaurant ve dolaştığımız başka restauranlarda pek çok ayrıntı düşünülse bile personelin üstünden çıkardığı palto, elbise, ayakkabı ve mekanın temizliğinde kullanılan çek-pas’ın ortalarda bırakılması beniz hep rahatsız etti. Küçük işletmelerde fatura fiş, ve benzer evrakların muhafazası için bir dolabın olmayışı çoğu kez aynı kirlilik ve ziyana sebep olmaktaydı.. Görsel ve hijyen anlamında kirlilik oluşturan bu durum tasarladığımız ½ m2 alan kaplayan dolap ile kökten çözülmüş oldu.." diyor


“Sektör ve sektör dışı firmalar bu dolaptan istifade etsin, aynısını kopyalasın istedik, patent almadık, haber olarak paylaştık ki gezdiğimiz gördüğümüz yerlerde bu dolabı ve hijyeni görebilelim diye.”
Yakup Aksoy “Aslında içinde yaşadığımız hem kendi mekanlarımız hem de başka mekanlarda gördüğümüz bu eksikliği hem giderdik hem de başkaları da kullansın diye basın bülteni ve videoyla duyurma ihtiyacını hissettik.. Onun için ürüne patent almadık. İşimiz için tasarlayıp uyguladığımız Mantı keyfi’nin Hijyen Dolabı başka işletmeler tarafından da kullanılınca yaptığımız hizmet-buluştan dolayı daha çok mutlu olacağız.” diyor.


“Mantıyı Fast Food yapan Marka” olarak bilinen Mantı Keyfi dünyanın EN küçük, elit, sağlıklı ve hızlı Franchising Mantı Keyfi zincirini olarak biliniyor.
Yiyecek sektöründe Mantıyı Galobal bir yiyecek markası yapma yolunda ilerleyen Mantı Keyfi “Hijyen Dolabı’ndan önce pek çok yeni ve farklı ürünler tasarlayıp müşteriyle buluşturdu.

20 çeşit mantı ile faaliyete başlayan Mantı Keyfi’nde bugün üretilip satılan 45 çeşit mantı mevcut. Tasarlanan paket servis kutusu ile satış hasılatı % 40 artırıldı, Rock’n Coke festivali gibi pek çok açık alan etkinliğinde aynı anda on binlerce kişiye hizmet verildi, Açık alanlarda içecek ve yiyeceği aynı kapta bulunduran taşıma kapı tasarladı ve kullanılıyor. Karidesli kızarmış mantı, çikolatalı mantı ve sevgi böreği hazırlanıp müşteriye sunuldu. Hayvancık şekilli Mantı Keyfi çocuk menüsü hazırlandı. Mantı en küçüğü 6 m2 ve en büyüğü 150 m2 olan farklı mekanlarda sunuldu. Global yiyecek markalarının olduğu lokasyonda tercih edilen ve aranılan bir marka oldu Mantı Keyfi.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com
http://www.dailymotion.com/yakupaksoy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder