30 Haziran 2010 Çarşamba

Capitol Cup'10 Optimist Yarışması’nda Mantı Keyfi Vardı


Capitol AVM tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen CAPITOL CUP, farklı ülkelerden 7-15 yaş aralığı 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Ödül törenlerinin yapıldığı final gecesine açık alanlarda etkinliklerin vazgeçilmez markası Mantı Keyfi davetli ve sporculara sunduğu lezzetli ürünlerle fark ve renk kattı..

Marka Danışmanlığı MallArt AVM ve Perakende Danışmanlık tarafından yürütülen Mantı Keyfi'nin, "Her yerde Mantı Keyfi yaşanacak" sloganının doğruluğu Kalamış’ta Ödül Töreni başlangıcından son bulana kadar her yaş ve gruptan davetli ve sporcular tarafından tercih edilmesiyle bir kez daha ispatlanmış oldu. Ödül Törenine katılan davetli ve sporcu toplamının % 35’i Mantı Keyfi’nin sunduğu klasik mantı, kızarmış mantı, içi dışı çikolatalı mantı, mini çiğbörekleri lezzetle tercih etti..

Mantı Keyfi’nin daha önceki etkinliklerde ev ve iş yeri partileri, Rock’n Coke Festivalleri, Caz Festivali, Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri, Sultanahmet Meydanı’nda Ramazan Etkinlikleri ve benzer aktivitelerde yüz binlerce müşteriyle buluşmuştu. Deniz ve yelken konulu Capitol Cup Yelken Yarışları etkinliği bu uygulamaya eklenmiş oldu..

Capitol Cup'10 final gecesinde Perakende Sektörü’nün Marka Sahipleri, profesyonel yönetici, sektör temsilcileri ve iş ortakları yarışları düzenleyen Capitol AVM’ Kurucuları, yönetici ve işletmecileri bir aradaydı..

İstanbul Yelken Kulübü ve Türkiye Yelken Federasyonu desteği ile düzenlenen Capitol
Cup 2010 yarışlarına, Türkiye’nin dışında, Hindistan, Tunus, Letonya, Rusya, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan, Makedonya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerden sporcu ve davetliler de katıldı.

Capitol Cup 2010 yarışlarında dereceye giren genç sporcular ödüllerine 29 Haziran Salı gecesi düzenlenen ödül töreninde kavuştu. Genel kategoride üçüncülüğü Emir Mete (İstanbul Yelken Kulübü), ikinciliği Ömer Işık (Yarımca Yelken Kulübü), birinciliği Nogay Dökmeci (Marmara Yelken Kulübü) alırken; kızlar kategorisinde Sedef Şener (İstanbul Yelken Kulübü) üçüncü, Tuğba Öksüz (Gemlik Yelken Kulübü) ikinci ve İrem Saner (Fenerbahçe Kulübü) birinci oldu. 1998 ve sonrası doğumlu Junior kategorisinde ise üçüncülüğü Bulgar sporcu Ivo Todorov alırken ikinciliği Uğur Esen (Fenerbahçe Kulübü) ve birinciliği Ömer Işık (Yarımca Yelken Kulübü) aldı.

Capitol Cup 2010 Optimist Yarışması’nda toplamda 18 genç yelkenci dereceye girdi. 10 optimist, 5 girl ve 3 junior olarak gerçekleşen derecelendirmede, kazanan gençlere kupa ve madalyaların yanısıra Marks&Spencer, Kipling ve Detay Saat tarafından hediyeler verildi.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder