24 Ekim 2009 Cumartesi

Mantı Keyfi 2010 ve 2011 YILI BÜYÜME PLAN VE HEDEFLERİNİ KARADENİZ YAYLALARINDA HAZIRLIYOR


......................
Mantı Keyfi’nin kurucu ortaklarından Yakup Aksoy firmanın 2010 ve 2011 yılı büyüme planlarını revize etmek ve yeni aktiviteler hazırlamak için Memleketi Trabzon-Köprübaşı –Güneşli Köyü ve yaylalarında çalışma yapıyor. Yakup Aksoy “Global marka olmak için logal objeleri yaşamak ve faydalanmak gereğini vurgulamak ve uygulamak için Güneşli Köyü’mde, baba ocağımda bir haftalık dinlenme ve çalışma programı hazırladım” diyor.

• EFEKTİF FARKLAR VE SIRADIŞI UYGULAMALAR HEYECAN YARATIR, ÜRETKENLİĞİ TETİKLER
Mantı Keyfi global bir marka olma yolunda ilerleme sırasında renkli ve farklı uygulamalarla da dikkat çekiyor.. Türk mutfağının en çok sevilen ve bilinen ürünü “Mantı”yı “Keyfi” ile birleştiren firma ürün ceşiti, hızı, lezzeti, sunum farklılıkları ile dikkat çekiyor.. Mantı Keyfi marifetiyle artık Hava yolu uçuşlarında, beş yıldızlı otel ve Restaurantlarda, Rock festivallerinde, ev davetlerinde, bayi toplantılarında ve hayal edilecek ve edilemeyecek her alanda aktiviteler yapılıyor. Bu aktiviteleri oluşturulurken firma insan kaynakları ve işletme yönetimi konusunda paralel uygulamaları hayata geçiriyor.
Yakup Aksoy “İlerlemek için kendi kültürümüzden coğrafyamızdan, hava ve suyumuzdan her şeyimizden güç ve ilham almamız lazım. Güç ve kuvvet içimizde, yanımızda, yakınımızdadır. Yaşantımın en güzel ilk dokuz yılını geçirdiğim topraklarım ve baba ocağımdan alacağım manevi güç, çalışma tempomuza ivme kazandıracak. Kendimize, ismimize, dilimize, kültürümüze değer vermezsek; bize kimse değer vermez.. İstersek, inanırsak, çalışırsak başarırız.. Ülkemizde var olan doğal ve insan kaynaklarımızı kendi kültürel değerlerimizle besler sevgi ve bilgiyle işlersek GLOBAL MARKA oluşturmak için başka bir şeye ihtiyacımız olmaz.” Diyor.
• GÜNEŞLİ KÖYÜ VE YAYLALARI KURUMSAL ÇALIŞMA VE PROJE ÜRETMEK İÇİN GENİŞ İMKANLARA SAHİP
Yakup Aksoy “İstanbul’da trafik yoğunluğu, iş hayatının stresli yüksek temposu, rutin ve asosyal ilişkiler bir süre sonra insanın sürmenaj olmasına neden olabiliyor. Kendimizi “sıfırlamak” ve “yeniden kurmak-ilerlemek” için bu ortamdan uzaklaşmak gerekiyor. Bu ortamın en zıt şekli, en iyi yerdir. Dinlenmek ve çalışmak için köyüme yaylalarıma çıkarken yanıma, spor ayakkabıları, bir takım eşofman, laptop, mobil internet erişim modemi alıyorum.. Cam, meşe ormanları, su değirmeni, yayla ve mezire evleri, akan sular dereler, köyümün insanları, çocukluğumun anıları benimle birlikte olacak.. Dinlenmek ve çalışmak için bu kadar geniş alan ve imkan başka nerde olabilir ki?..”diyor.

http://www.mantikeyfi.com
http://www.yakupaksoy.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder