12 Mart 2009 Perşembe

ÇÖZÜM var, FIRSAT var=“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” var..

Konsept daha önce denenmiş ve karlı ve başarılı uygulamalar sergilemiştir.
Mobil Mantı Keyfi uygulamaları Mantı Keyfi’nin kurulduğu 2005 yılından itibaren açık ve kapalı alanlarda başarılı şekilde yapmıştır. Sırasıyla Boğazlar Komutanlığı Yat Yarışları (8 bin kişi), Chill Out Rock Festivali (8 bin kişi), Rock’n Coke Festivali-07 (40
bin kişi), Ramazan Ayında Sultan Ahmet Meydanı (10 binlerce kişi), İstanbul Lezzet Festivali (3 bin kişi).
En son uygulama CNR Expo Yeşilköy’de Boat Show’da bir hafta boyunca 10 m2 mobil mutfak 20 m2 salon ile binlerce kişiye hizmet vererek 8 çeşit mantı ve çiğböreklerini sunmuştur. Bütün bu alanlarda yiyecek sektöründeki benzer firmalara oranla “Hız, Sağlık, Satış Performansı ve Müşteri Memnuniyeti” acısından tam not almıştır.
Mantı Keyfi bu başarılı uygulamayı yatırımcı-girişimcilerle bu yaz ve Yazlık Mekanlar ve Turistik alanlara taşıyor.
Yazlık Mobil Mantı Keyfi”de hangi ürünler vardır?
“Yazlık Mobil Mantı Keyfi”nde Mantı Keyfi’nin temel konsept ürünleri satılacak. Bu ürünler şunlardır:
Yiyecekler= Klasik Kıymalı Mantı, Klasik Ispanaklı Mantı, Kepekli Kıymalı Mantı, Kepekli Ispanaklı Mantı, Kıymalı Kızarmış Mantı, Ispanaklı Kızarmış Mantı, Karidesli Kızarmış Mantı, Dana Etli Buharlı Mantı, Kıymalı Çiğbörek, Peynirli Gözleme, Ispanaklı Gözleme, Patatesli Gözleme, Kıymalı Gözleme.
İçecekler = Soğuk meşrubat, Limonata, Portakal Suyu, Çay.
Tatlı = Hakiki Kemal Paşa Tatlısı.
Yukarıdaki ürünler temel ürünler olup mekan konumu ve müşteri kitlesine göre Mantı Keyfi konseptine bağlı kalmak koşulu ile menü’de revizyonlar yapılabilir.
“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” nerelerde kurulabilir, kurulacak yerin nitelikleri nelerdir?
1-“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” yazın insanların yoğun olarak bulunduğu, plaj, tatil köyü, turistik mekanlar, çarşı ve bu güzergahlardaki mola yerleri ve benzer yerlerde kurulabiliyor.
2-“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” kurulacak alan bir benzinlik yanı, bir otel bahçesi veya büyük bir çay bahçesi- restaurantın yanı olabiliyor.
3-“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” kurulacak yerde temiz su, kirli su gideri, öncelikle trifaze veya monofaze elektrik hattı gerekiyor..
4-“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” mutfağı bu alana kurulduktan sonra üstü ve çevresi yaz mevsimine uygun dekore ediliyor..
5-“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” hazır kurulu bir işletmenin yanına monte edilebildiği gibi, müstakil alanlarda da kurulabilir.
“Yazlık Mobil Mantı Keyfi”nin yatırım tutarı ile satış ve karlılık rakamları ne kadardır? Mantı Keyfi destekleri nelerdir?
1-Yazlık Mobil Mantı Keyfi” mutfağı toplam kurulum bedeli ve franchising bedeli dahil 30 bin TL'dir.
2-Tahsil edilecek bu tutar karşılığında Franchise alan girişimciye sağlanan destekler şunlardır:Mutfak kurulum ekipmanı yaklaşık 8 bin TL, bedelsiz ürün perakende satış değerli 13,5 bin TL, tabela ve kurumsal görsel 3,5 bin TL, diğer sarf malzemesi bin TL toplam= 25 bin TL'dir..
3-Sezonun süresi ve “Yazlık Mobil Mantı Keyfi”nin kurulduğu yerdeki müşteri profilinin niteliğine göre yatırım bedelinin 2-3 katı kadar kar elde edilebilir.
4-Mantı Keyfi Konseptin kurulumu ile ilgili mutfak ve mekan kurulum danışmanlık desteğini verecek..Personel eğitimini verecek. Bunun yanında yukarıda açıklanan destek kalemleri dışındaki yatırım harcamaları franchising alan tarafından karşılanacak.
5-Mantı Keyfi her türlü ürünü -18 derece dondurulmuş zincir ile satış noktasına iletecek. Kurumsal sarf malzemelerinin teminini sağlayacak.
“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” niçin tercih edilmeli, farklı ve üstün özellikleri nelerdir?
1-8 çeşit mantı gözleme ve çiğböreklerle “rakibi olamayan” suda pişirilen yağda kızartılan “Sağlıklı” bir ürün çeşidine sahiptir.
2-4 adet fritözde 5 dakikada 36 muhtelif porsiyon ürün pişirir. “En hızlıdır”.
3-Ürünler çiğ dondurulmuş porsiyon halindedir, müşteri sipariş verince pişirilir. “Sayılabilir ve firesi yoktur”.
4-“En az vasıflı personel ile sunulabilir”, makul personel ücreti ödenir, kolaylıkla personel bulunur.

“Yazlık Mobil Mantı Keyfi” ile bu yaz çok daha lezzetli, karlı ve renkli olacak..
Daha fazla bilgi için:
info@mantikeyfi.com
1yakupaksoy@gmail.com
http://www.mantikeyfi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder